Ejefn'den Küflü'ye, Cevap Ver Küflüüü :)

'Kendini Tanıt :)' forumunda Ejefn tarafından 22 Mar 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

Öhümm öhümmm, merhabalar küflü ailesi :)
    Epey uzun bi zamandır aranızda yoktum (babam sağolsun) :eek:ff:
    Hani bi laf vardır, gidip de dönmemek var dönüp de bulmamak var diye, içime dert oldu bu laf, "acaba sanal aleme geri dönebilecek miyim?", " acaba dönünce mikrop ve bakteri yuvası küflü'mü bıraktığım gibi bulabilecek miyim?", "acaba?? acabaa???....." diye veee sonunda döndümmm :) tee geçen sene bu ay kayıt olmuştum buraya, o yüzden eskiler bilir beni, yeni üyelerin de heppsiiinee kocamaannn bi "HOŞGELDİNİİİZZZZ" demek istiyorum ve kayıt olduğum andan itibaren ertelemiş, göz ardı etmiş, adeta halının altına süpürmüş ve üstünde bi güzel tepinmiş olduğum "kendini tanıtma" konusuna geçiyorum :^^:

Ben Didem, İzmir'liyim, müzik dinlemeye bayılırım, çok da çeşitli müzik dinlerim: rock(özellikle son zamanlarda j-rock yani japonca rock dinliyorum), celtic, klasik, latin, slow, rap, r&b, türk halk müziği, tsm, indian, country, nadiren pop.. ama arabesk sevmem, bi de technoyla pek aram yoktur.
    Kitap okumak, anime, dizi, film izlemek, yemek yapmak, keyif çatmak yapmayı en çok sevdiğim şeyler arasındadır. Arada meditasyon da yaparım, güzel oluyor. Bi de tabii çoooook sevdiğim arkadaşlarımla yaparsam bu dediklerimii ooohh daha da bi güzel olur :Frnds:

Dokuz Eylül Üniversitesinde Tarih öğretmenliği 3. sınıfta okuyorum, ama bana "hede hödö tarihte ne oldu anlat bakalım","x kişinin babası kimdi?","şu anlaşmanın şartları neydi?" şeklinde soru soranlara kesinlikle gıcık olurum. hayır bilgisayar falan mı sanıyorlar anlamıyorum ki, binlerce yıllık tarihi aklımda tutayım.. banane ıvır zıvırdan, o kadar merak ediyorsan aç bi kitap bak, çok mu zor :D Hee ama güzel ders anlatırım, sunumlarımı arkadaşlarım da hocalarım da beğenir :) :cool:

İkizler burcuyum, ve yükselenim de ikizler olduğu için burcumun bütüüünn özelliklerini bünyemde toplamış vaziyetteyim :)

Hımmmmm... bi de çok ciddi ortamlara gelemiyorum, hemen cıvıtmaya başlıyorum :D hani herkes toplanır da gitarlar şarkılar, duygusal bi ortam oluşur ya, işte o ortamda en fazla 5 dk ciddiyetimi korurum, sonra şakalar bi şeyler, bütün romantizmi bozarım :rzl::füü:

Japoncaya merak saldım şu ara, onun haricinde de şimdilik söyleyeceğim bir şey yok sanırım. Olsa bile yeter artık yani, geri kalanını da merak edenler zamanla öğrenir, gerçi bunu bile birilerinin sabredip okuyacağından şüpheliyim ama neyse.. :p

Hepinize sevgiler :^^:

2. Wind Angel

Wind Angel <b>" Vaмpirë Priηcëss "</b>

Canım Didom tekrar Hoşgeldin.. Ben sabredip hepsini okudum merak etme.. :zuhaha:
    Seni çok iyi tanıdığım için yazdıkların hakkında yorum yapmayacağım..
    Sadece hoşgeldin, iyi ki geldin, çok özlettin falan filan
    demek istedim.. :D
    (Gerçi ben sensiz kalmadım, hep vardın ama kuflu'de eksikliğin belli oluyordu. :D)
    Seni Çok Seviyorum Bi'tanem... :Lv: :gül: :canim:

3. Ejefn

Ayy ayyy ayyy huhh huuu, yerim seni fıstık :) en azından boşuna yazmamış oldum bak fena mı :D ama yazdıklarım hakkında yorum yapmanı da isterdim, acaba yazdıklarım ne ölçüde doğru, acaba siz de beni o şekilde mi görüyorsunuz :D belki siz arkamdan fısır fısır "deli bu deli kaaaçç" gibi şeyler söylüyorsunuz :p o kadarını bilemeyeceğim için.. :zuhaha:

4. Wind Angel

Wind Angel <b>" Vaмpirë Priηcëss "</b>

Ben de seni yerim.. :D Ne yazdıysan hepsi doğru.. Al sana yorum!.. :zuhaha:
    Bazen deli dediğim oluyor ama hiç kaçmayı düşünmedim, aksine senin her halin hoşuma gidiyor... :D :Lv:

5. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Kuflu ailesinin en fertlerinden Ejefn'e bir selam da benden olsun o zaman :) Hoşgeldin tekrar :)

6. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Ejefn gözlerim şenlendi.Nerelerde acaba dediklerimden birisin. Kurabiye canavarını özlemişim. Yeniden hoşgeldin. Sevimli ve vazgeçilmez mikrop yuvana...:D
    Dilerim artık özletmezsin kendini. Sözlük sensiz öksüz gibiydi:)

7. Ejefn

Hehe hoşbuldummm, pek bi hoşbuldum hem de :) biraz uzun tanıttım kendimi ama gevezeliğimi hoşgörün artık :p

Kafe de sözlük de bensiz hiç çekilmiyor, di mi? :füü: :D :zuhaha:
    Ayrıca uzun bi süre ayrılmam artık, merak etmeyin.. Adını değiştirmişsin bu arada coraline? bu değişikliği neye borçluyuz?? :^^:

8. YıldızlıAtlas

Tebdil-i nickte ferahlık vardır dedim:D

9. Ejefn

tebdil-i avatarda da ferahlık var herhalde :zuhaha:

10. kaliksaren

kaliksaren <b>Don't worry be happy</b>

Tekrar hoşgeldin yuvaya. Burada yeniyim ama aile gibi olduk burada. Güzel günler geçiririz umarım hep birlikte. :)

11. YıldızlıAtlas

Eh avatarda bir nevi elbise be canım:) arada değiştirmek halet-i ruhiyyeme iyi geliyor:D

12. Ejefn

Teşekkür ederim kaliksaren :) sen de hoşgeldin :^^:

Nenya'cım... amaaann coraline'im, benimkiler artık forma gibi olmuş sanırım, aynı tas aynı hamam, devaaaaammm :zuhaha:

13. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

Ejefn hoş geldin tekrar eskılerden bir yüz görmeyı çok özlemiştim, umarım kısa süreli bir birliketlık yerıne kökten kalıcı olursun :)

14. Ejefn

Ben de aynısını umuyorum Nerissa :) netim açık olduğu sürece burdayım :D

Bu Sayfayı Paylaş