Harlequin Özel Sayı Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. keyifli okumalar
ekşın dolu tam bana göre konusu mor ve kırmızı dizi arşivimizi sayende genişlettik beyaz dizi gelişim sevsemde arada değişiklik iyidir emeğine sağlık leyla
Konu farklı, kahramanların sayısı da 4. İlginç bir kitap olduğunu düşünüyorum. Yalnız beni tedirgin eden bir yönü var; konusu iki ülke arasındaki savaş olunca yazarın tarafsızlığı koruyup korumadığı benim için önemli oluyor. Her zaman kızılderilileri vahşi, zorba, beyaz insanları medeniyeti getiren kahramanlar gibi gösteren film ya da kitaplardan nefret etmişimdir, kızmışımdır. Bu kitapta da umarım aynı yanlış yapılmıyordur. Ne kadar içerisinde barındırdığı romantizmi nedeniyle okuyacak olsam da bir milletin kendini diğerlerinden üstün gösterme çabalarını her zaman insanlık dışı bulmuşumdur. Teşekkür etmeden çıkacaktım. Leyla emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim.
cok önemli bir konuya değindin her nekadar romantızm ıcın okunsada bazı hassas dengeler okuma şevkini kırabılıyor bende ırakta savaşmıs amerıkalı bır askerın bdsını okuyamıyorum yada yahudi ise karakterlerden biri...