Elizabeth Rolls - Hanımeli Kokusu Eylül 2012 Lord Braybrook's Penniless Bride 2009 Christiana Daventry sokağa atılmaktan kurtulmak için ne gerekiyorsa yapmak zorundaydı... Çekici, ama bir o kadar da kendini beğenmiş Lord Braybrookun teklifini kabul etmek de buna dâhildi. Braybrook Vikontu Julian Trenthamın ise, acil olarak bir mürebbiye ve refakatçiye ihtiyacı vardı. Christiana Daventry, inatçı ve dirayetli yapısıyla, bu iş için çok uygun görünüyordu. Ve Julian, gözlüklerinin ardına saklanmış farklı renklerdeki gözleri, yumuşak kahverengi saçları ve üzerindeki elbisesiyle, tanıdığı hiç kimseye benzemeyen bu kadından gözlerini alamıyordu... İsimsiz bir seriye ait kitabımız. Yaban Sümbülleri'nde ve Thea'nın Suçu Ne... kitaplarında adı geçen Lord Braybrook sahnede artık. (Emma'nın Notu) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=WKpLwirqcww&feature=player_embedded]HANIMELIKOKUSU - YouTube[/ame] Çevirmen Gülden Yanıkömer tarafından hazırlanan video... Çok teşekkür ederiz kendisine. Kitabı okumak için gün sayıyorum...
biliyorsun düzen hastalığı var ikimizde de özetler çıkınca bir saatimi ayırdım araştırdım seri, vs tanıtımlara da biraz tertip düzen dedim yaniiiii:gül:
Anket çekilişinde bu kitabı kazandım.. Sanırım yarın elimde olur. Çok sevmiştim bu yazarı eminim bu kitabı da güzeldir.
farkettim kitabın hayırlı olsun ayracını kıskandım kitabı bende aldım amaff: elma yazmışsınnnnn:zuhaha: