Malzemesi: 140 gr Margarin 1 çay bardağı pudra şekeri 4 çay bardağı un 1 yumurta sarısı 1 kabartma tozu 1 vanilya Kreması için: 2.5 su bardağı süt 3-4 yemek kaşığı toz şeker 1 yumurta 1-2 yemek kaşığı un yarım paket vanilya En üstü için: 3 rendelenmiş elma 1 tatlı kaşığı tarçın 4-5 yemek kaşığı toz şeker Hazırlanışı: Yumurta, şeker, yağ iyice karıştırılır. Un, kabartma tozu, vanilya eklenir hamur yapılır. Yağlanmış tart kalıbına bastırarak yerleştirilir. Önceden ısıtılmış 170 c fırında pembeleşinceye kadar pişirilir. Diğer tarafta Krema malzemesi bir tencereye alınarak pişirilir ve soğutulur. Elmaları tavada şeker ve tarçınla pişirilir. Tart kalıptan çıkarılır tesr çevirlir içine soğumuş krema dökülür ve en üstüne pişirilmiş soğutulmuş elmalar dökülür. 1 -2 saat dinlendirilir. Son olarak kırılmış fındık veya ceviz serpilerek servis yapılır.. Afiyet olsun..