Aras bazen kırıp döksede aras diyorum çünkü en gelişmiş yapılanma onlarda var bu arada fillo kargoda onların yn kurulusu diye biliyorum. Böyle anketlerimiz olsun bu arada güzel
yıllardır yurtiçini tercih ediyorum. çalıştığım dönemlerdede işyerlerim hep yurtiçiyle haşır neşirdi. benim tek aşkım yurtiçi. aras kargomu ezilmiş getirmişti öğrenciyken gıcığım. mng de de kitabım kaybolduydu. yurtiçi daha bunları basaramadı.
tabi ki aras kargo.. FENERBAHCE bayanbasketbol takımınn sponsoruydu bir zamanlar.. ayrıca hala da küçük de olsa sponsorluğu var... kulübüme destek olana sonuna kadar destek... daima aras...
MNG Kargo olmasında hangisi olursa olsun nasıl nefret ettirdiler beni ya bir şirketten müşteri memnuniyeti diye bir şey olmaz mı ya
Aras'la asla... Kırılacak eşya diye özel belirterek verdim bırak içindeki tabağı, aleni bilinen çorba paketini bile patlatmışlar.. Hayır aktarım yapıyorsun madem öküzün bile göreceği yazıya niye dikkat etmiyorsun. Biraz işine saygı olur... Süt gönderdim koliyle bir seferinde de iş için, ya içinden alıp içmişler bile... Başka bir seferde Kayseri'ye gönderdiğim mal, Kırıkkale'ye gitti, bir de pişkinler, peşine düşmesen öööyle bekleyecek oralarda... Bu şikayetler yüzünden anlaşmaları iptal oldu şirketle, özelimde de kullanmam. Aras'la asla yani... Yurt içi kargo derim, biraz fazla öderim, zamanında ve itinalı temiz paketimi alırım o kadar...
Yaklaşık 4 yıl önce yorum yapmışım şimdiki fikirlerimi aktarıyım Aras şuanda götürdükleri emanetlere dikkatli davranmıyor... Yurtiçi memnunum ancak kargo geliyor mahalleden dolayımı bilmem ertesi gün ürünü alabiliyorum ve buradaki çalışanları biraz laubali... Bu ara gerek zamanında teslimat gerekse emanete düzgün davranış sebebiyle MNG diyorum... Ancak dipnot şuan internet üzerinden alışverişlerde en çok kullanılan Yurtiçi ve geç kalmasının dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım denebilir
Ben burada Aras Kargodan çok ama çok memnunum.Gayet anlaşlı ve kibarlar,paketlerim hep zamanında elime ulaşıyor iadelerimde hiç sorun yaşamıyorum.Ama Yurtiçi Kargo beni resmen deli ediyor.:kzgn:Bir laubalilik ki sormayın,ayrıca çalışanları çok cins,:dil: iadelerimde yok içinde ayaykabı varsa bu kutuyla almam,kutuyu bantlamayın kabul etmiyolar vs vs.Yok yani alakası yok karşı tarafın gıkı çıkmıyor paket konusunda ama bunlarda bir artislik sormayın yani...:hih: Ben çalıştığım dönemlerde Yurtiçinden memnundum.Ama şu ana yaşadığım yer itibariyle burdaki şube çalışanların hiçç birinden memnun değilim.Bazen düşünüyorum tüm çalışanlar böyleyse,kesin müdürleriyle ilgili bir sıkıntıları var ki bize yansıtıyorlar...