1.Ütüsünü Yapmalısın 2. Yemek pisirmelisin 3.Alisverisi yapmalisin 4.Banyosunu hazirlamalisin 5.Kravatini baglamalisin 6.Cocuklari susturmalisin 7.Eve gec gelmesine ses cikarmamalisin 8.Kiz arkadasi ile kacamak yapmasina göz yummalisin 9.Arabasi ile karisindan daha cok ilgilenmesine seslenmemelisin 10.Istedigi gibi arkadaslari ile dolasmasina karismamalisin 11.Istedigi zaman sana dayak atmamasini saglamalisin 12.Onun sana bagirmasina ses cikarmamalisin 13.Ona masaj yapmalisin 13.Evin bütün ihtiyaclarini kendi ayligin ile almalisin 14.Ona sen ayligini ne yapiyorsun diye sormamalisin 15.Seni istedigi zaman hazir ve nazir olmalisin 16.Sen annene babana gitmemelisin 17.Onun annesine babasina saygida kusur etmemelisin 18.Senin annene babana kötü laf söylemesine ses cikarmamalisin 19.Onun rahati bozulmasin diye cocuklarin ödevlerine kendin yardim etmelisin 20.Ona kilibik demesinler 21.Habersiz davet ettigi arkadaslarina yemek hazirla 22.Meze hazirla 23.Onunla beraber raki kadehi tokustur 24.Onun icin dans et 25.Ayaklarini yika 26.Kel kafasini oksa 27.Tirnaklarini kesmesine yardim et 28.Nargilesini temizle 29.Cay demle 30.Tatli hazirla 31.Horlarsa ses cikarma 32.Gazete okurken rahatsiz etme 33.Az konus 34.Sus deyince sus 35.Kalk diyince kalk 36.Otur diyince otur 37.Gidelim derse hemen hazirlan 38.O ne derse dogrudur kocacigim de 39.Onunla birlikte vurdulu kirdili filimler seyret 40.Sabahlari kahvaltisini bol yumurtali hazirla 41.Maca gitmesine izin ver 42.Televizyonda mac izlemesine ses cikarma 43.Ara sira izine yalniz gitmesine ses cikarma 44.Yalan söylemesine göz yum 45.Bayan arkadaslarina pahali hediye almasina seslenme 46.Olur olmaz saatte seninle birlikte olmasina izin ver 47.Cani istedigi zaman seni öpmesine izin ver 48.Sabahlari ondan önce yataktan kalk 49.Corabini giydir 50.Gömlegini giymesine yardim et 51.Sabahlari ise giderken paltosunu giymesine yardim et 52. Güle güle kocacigim de 53.Isten gelince paltosunu al askiya tak 54 Hos geldin kocacigim de 55.Yorgunluk kahvesi pisir 56.Problemlerini sor ve paylas 58.Saril 59.Öp