Erkekler İhanet Eder...

Discussion in 'Yazılar, Denemeler.' started by sha., Sep 12, 2010.

Tags:
  1. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Bu başlığı niye kullandım.Biraz kendimize özeleştiri yapmak gerektiğini hissettim.Bazı
    erkekler vardır.Mangalda kül bırakmazlar.Sevgililerine "-Seni deli gibi seviyorum.Sensizlik
    ölüm bana."Buna benzer içi boş süslü kelimelerpeşi peşine sürüklenip gider...Sonunda sevgilisi : "-Aşkım bana hiç ihanet ettin mi ? " sorduğunda
    Önünde bin türlü taklalar atarak :"- Asla hayatım sana hiç ihanet etmedim." diye kıvırır.
    İnan ki o anda bile erkeğin antenleri tetikteuzaklardan gelebilecek farklı frekansları
    almaya çalışıyordur.

Sevgilisineaşkına nağmeler yapan erkeğin benliğinde aldatma yani ihanet dürtüsü her
    zaman vardır.Fırsatını bulduğu anda bu dürtüihanet etmenin değişik yollarını aramaktan
    geri kalmaz...

Aşkıyla parkta oturup hoş sohbet ederken yanlarından 90-60-90 bedeninde bir esmer güzeli ya da sarışın bir bayan geçmiş olsa;çaktırmadan erkeğin gözleri ona doğru
    kaymıştır bile...İçine giren şeytanın sözlerine erkekçe direnemez.Aşkını yedeğe alıp
    diğerini ayartmanın formüllerini çoktan kafasında oluşturmuştur bile.İşte size "ihanet" etmenin belirtileri...

Evliliğe sadakat yemini yapılır.İmzalar atılır.Belli bir süre sonra erkekihanet etmenin
    yollarını beynine yerleştirir."Uğruna ölürüm" dediği karısıçoluk çocuğunun çilesi ile
    uğraşa dursun Oçoktan başka limanlarda sabahlamaya başlamıştır bile.

İhanetin içeriği ise hep"yalan" sözler olur. İş görüşmeleriyurt dışı seyahatlerfalan-filan
    bahaneler olur...
    Bırakınız sıradan aşkları.Büyük aşklarda bile hep ihanet vardır.İhanet buram buram kokar.
    Sonunda göz yaşları dökmek hep kadınlarımıza kalır...
    Fikriye hanımın göz yaşları ihanete uğradığının yansıması değil miydi?..Deli gibi sevdiği mavi gözlü kartalınını başka bir kadına kaptırmanın acısını yüreğinin derinliklerinde hisse
    den O değil miydi!...

Altmış ihtilalinde : "-Hakim bey ben bu adamı sevdim." sözleri geri planda kalan kadının ihanete uğradığını ortaya koymuyor muydu ?...

Büyük şair "koca " çınar" ın karılarına ihanetini sağır sultan bile bilmiyor muydu ?...

Hülasa; ihanet etmek biz erkeklerin kanında var.Erkeğin yaptığını kadın yaparsa sonunda "ÖLÜM" var...
    Bu yazdıklarımı okuduktan sonra "deli saçması yapma arkadaş.Kendi adına konuş " diyen ortaya çıkarsa ben yine sözümdeyim. O kişi vicdanının sesini dinlesin "-Ben hiç ihanet
    etmedim( tabi doğruysa) diye yanıma gelsin tezgahımdaki malların yarısını ona vermezsem
    şerefsizim....

Ayhan Sarıkaya 'dan alıntı​

2. Love story

Love story Member

Belki yazarımız öyle diyor,belki çoğu erkek böyle...
    Yine hepsinin böyle olduğuna inanmak istemiyorum..
    Biliyorum,hep kırılan bizler olsakta,hepsinin aynı olması-?-
    Bir erkek gerçekten severse,ölümüne sever.
    Sevgisinde yalnışlık varsa eğer,ihanet eder....

3. Liberté

Liberté New Member

Yazarımız da kendine göre haklı olabilir.. Ama ben de hepsinin böyle olduğunu zannetmiyorum.. Ya da o kadar iyi gizliyorlar ki böyle olduğuna inanmak gelmiyor içimden..
    Umarım "doğru erkek" nesli tükenmemiştir..

Share This Page