Erkekler kadınlara her şeyi net olarak söyleyemezler, aşağıdaki kılavuz onları anlamanıza yardımcı olacaktır. * Sofrayı kurmana yardım etmemi ister misin?.. ANLAMI: Yahu saat kaç?.. Yemek neden hâlâ hazır değil?.. * Ohooo, bunu sana izah etmem için yarım asır gerek.. ANLAMI: İnan bunun nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok.. * Hayatım seni dinliyorum ama aklıma birden küçük bir şey takıldı da.. ANLAMI: Şuradaki kumral, yeşil gözlü muhteşem şeyle bir daha göz göze gelebilsek.. * Biraz ara ver tatlım.. Çok çalışıyorsun.. ANLAMI: Hay senin şu elektrik süpürgene.. Maçı duyamıyorum.. * Mmmm.. Çok ilginç.. ANLAMI: Yahu hâlâ mı sen konuşuyorsun?.. * Hafızamın ne kadar kötü olduğunu biliyorsun bitanem.. ANLAMI: İlk öpüştüğüm kızın adını, adresini, sahibi olduğum bütün otomobilleri plakasına kadar bilirim.. Ama yaş gününü unuttum işte.. * Şimdi ne yaptık yine?.. ANLAMI: Yahu neden habire beni yakalayıp duruyorsun?.. Biraz da görmezden gel.. * Çok bitkin görünüyorsun.. ANLAMI: Bir başka mağazaya girersen dayanamam artık.. Açlıktan ölmek üzereyim yahu!.. * Kaybolmadık.. Nerede olduğumuzu tam olarak biliyorum!.. ANLAMI: Artık bizi kimse sağ olarak göremiyecek!.. __._,_.___ Bermer'in Notu: Sizin de tespitleriniz varsa lütfen yazın, birbirimize bir faydamız dokunsun... :zuhaha::zuhaha: Ben başlıyorum... * Ben yatıyorum... ANLAMI:Yeter oturduğun sen de yat, sen yokken uyuyamıyorum. * Ben banyo yapacağım... ANLAMI: Havlumu, iç çamaşırlarımı ve giyeceklerimi hazırla. Çıktığımda hazır olsun. Kendi kıyafetlerimi kendim almaktan hiç hoşlanmıyorum, biliyorsun. * Kitap mı okuyorsun ? ANLAMI: Kafanı kaldır da etrafına bak, sonu belli kitapları okumaktan da nasıl hazediyorsun anlamıyorum. * Annen arıyor, telefona bak... ANLAMI: Çok konuşma, kafam şişiyor, merhaba de kapat.. Hay ben bu telefonu niye çalışma odama koydum ki? * Arabanın koltuğunu çekmişsin öne.. ANLAMI: Niye benim arabama binip ayarlarımla oynuyorsun, kesin aynalarla da oynayıp kanalı da değiştirdin değil mi? * Kafamı toplayamıyorum. ANLAMI: Çocukları al başımdan ve beni rahatsız etmeyin. Bilgisayarda oyun oynayacağım.. ------
deli gülüyorum bermer bakalim...ne olabilir? söylenen: "üzülmeyesin diye söylemedim." söylenilmek istenen: "söyleyecektim ama cesaret edemedim." Söylenen: "bunu daha sonra tartissak canim" söylenilmek istenen: "bunu tartismaya hic niyetim yok ...belki aksama kadar unutursun!" söylenen. "sadece mutlu olmani istiyorum..sen benden daha iyisini hakediyorsun." söylenmek istenen :" seninle mutlu degilim." söylenen: "isim cikti canim...baska zaman bulusalim mi?" söylenmek istenen:"arkadaslar mac yapacaklarmis.ne isim var klasik müzik konserinde?"