Erkekte ve Bayanda Dış Güzellik Önemli midir?

'Anketör' forumunda PeRi tarafından 28 Nis 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
?

Bu anket 26 Ağu 2011 tarihinde kapatılmış.
  1. Dış görünüş güzel olmazsa olmaz

0 oy
    0.0%
  2. Önemsizdir..Önemli olan iç güzellik

50.0%
  3. İlk karşılaşmada önemlidir

0 oy
    0.0%
  4. İç güzellik önemlidir fakat dış güzellik de önemli

0 oy
    0.0%
  5. İç güzellik önemlidir fakat dış güzellik de önemli

0 oy
    0.0%
  6. Bence

50.0%
  1. PeRi

PeRi New Member

Fikirlerinizde açık olun lütfen.

2. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

sendeki güzellik 5 para etmez zira bende bu aşk olmasa..
    bence dış güzellikten ziyade iç güzelliği önemli
    dış güzellik zamanla gidebilir ama iç güzellik karakter baki kalır
    tabi bu benım düşüncem ve bunu her belirttiğimde karşı çıkan çok oluyor;)

3. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

valla ikiside önemli doğruya doğru:p
    he ama illa biri derseniz tabiki maneviyata bakılır, adam/kadın çok yakışıklı/güzel ama karakter oturmamış, davranışlarını kontrol edemiyo....o zman sıkıntı var, kabuğu onu kurtarmaz;)
    ama yinede o kabukta azcık canlı olsun:füü:

4. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Bence...Temiz olmak önemlidir. İç ve dış temizliği. (Beden ve kalp temizliği,düzgün bir karakter)Güzellik gören gözdedir. Dünyanın en güzel kadını ya da erkeği olmuş ne değişir ağzını açtığında kalp kırıp cehalet kusuyorsa...

5. birdie

birdie Well-Known Member

Aslında dış görünüşten ne anladığımızı da ortaya koymalıyız. Beden yapımız, tenimizin rengi, saç-kaş-göz rengimiz, göz-yüz-burun-çene vb. organımızın şekli mi, yoksa giyim-kuşamla topyekün dışardan görünüşümüz mü kastediliyor.
    Gerçi benim için ikisi de yaşamda çok önemli olmamışlardır, ama önemsenmesi için ticaretle uğraşanların yapmaya çalıştıklarını hep çok önemsemişimdir. İnsanın dış görünüşü metalaşmasına hizmet etmeye başladığında, yani insan olmaktan çıkıp mal olmaya (şimdiki gençlerin ne amaçla kullandıklarını tam bilemiyorum, gerçek anlamıyla ifade etmeye çalışıyorum) başlaması insanlığı tehlikeli gidişe götürür.
    Ancak elbetteki şiir gibi bir duruş, bir bakış, çok farklı bir vücut rengi (göz, saç, sakal, bıyık vb.) sanat eseri gibi karşınızda durduğunda etkilenmeden de duramıyorsunuz. Bu da insanın güzelliği arayışının bir sonucu olmalı. Ama tek başına salt güzelliğin de tatsız tuzsuz bir nane olduğunu hepimiz biliyoruz aslında.
    Dış güzelliği çok önemsemediğini söyleyen bazı arkadaşlarımızın :D avatarlarında güzel erkek ya da bayan fotoğraflarını kullanmaları da ilginç olmuş doğrusu :zuhaha:

6. Tuana

Tuana <b>p!yaN!sSt</b>

İkiside olmalı bence:)

7. sema07

sema07 New Member

İkiside önemli...

8. sevdem

sevdem Well-Known Member

ilk olarak dıs sonra iz guzellige bakılıyor genelde..
    bence ic guzellk ilk sırada....

9. Espera

Espera New Member

İşte, nefes alsın...

10. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

dış güzellik çok değişken birşey olduğu için pekte önemli değildir.
    "aman içi güzel olsun," diyenlerdenim bende.

11. eun sung

eun sung Well-Known Member

Dış güzellik bende için yansımasıdır diye düşünürüm...Benim için önemli olan kişinin sevimli olması ...Yüzünde şeytansı yada hoş olmayan bir tavır varsa dünya yakışıklısı yada güzelide olsa dönüp bakmam ama içinin temizliği yüzüne vurmuş güleç ve samimi insan severim...Dış güzellik bence ruhun yansıması olarak kendini nasıl yansıttığındır...Eşimi ilk gördüğümde gülümsemesi çok hoşuma gitmişti benim sıcak ve samimi gelmişti dış görünüşüne hiç dikkat etmemiştim...

12. piresel

piresel New Member

Önemsiz diyen yalan söyliyor kimse bile bile kokmuş ve bakımsız birisiyle uzun süre bir yorganda yatmaz veya bir masada yemek yemez. Yani demek istediğim herkesin güzel olmasını şart koşmuyorum daha fazla bakım ve temizlik ön pilanda olduğu sürece o kişi
    kendini karekteriylede kanıtlaya bilir ama diş güzeliği hem olmayıp hemde kokan birisini
    kimse kendine yaklaştırmaz ailesinden ve yakın dostların hariç..

13. tantana

tantana Well-Known Member

önemlidir.önemsiz diyen kendini kandırıyor.

Bu Sayfayı Paylaş