kendim için bi şey istiyorsam namerdin Allah ım anneme güzel bi gelin nasip et!! Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki asla Adamın biri şoka girmiş,karısı; Migros'a... Çocugun biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis. Annesi de: -Olum hiç saç islatilmadan sampuanlanir mi? deyince çocuk: Ama anne bu sampuanda "kuru saçlar için" yaziyor!!! Bir Adam Yatmış Karısı Feribot Solucanlar Bağırsakta Yaşar Bağırmasakta Delikanlı Pokemon Toptan Çıkmaz!! Adamın Biri Yemek Yemeye Bayılıyormuş, Yemiş Bayılmış.. Allah'ım Kendim İçin Hiçbirşey İstemiyorum Sadece Anneme Elma Yanaklı, Kiraz Dudaklı, Sütun Bacaklı Bir Gelin Nasip Eyle 8 Dil Bilen Adam Öldürüldü, Zanlısı Toplu Katliam Suçundan Yargılandı... ADAMIN BIRI MAHKEMENIN ONUNDEN GECIYORMUS. MAHKEMEDEN CATAL-KASIK SESLERI GELIYORMUS NIYE? CUNKU MAHKEMEDE SANIGIN HAKKINI YIYOLARMIS... Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin.. Temel, Fransa'ya gitmis. Tabelada Fransa yaziyomus!! Oda "AAA! Burayi da mi Sabanci aldi?" demis! İlk görüşte aşka inanırmısın yoksa dışarı çıkıp tekrarmı gireyim?