yarım kg tam yağlı süt 2 yemek kaşığı toz şeker 4 yemek kaşığı bal 100 gr kaymak 4 yemek kaşığı pasta kreması (hazır toz olandan)+2 yemek kaşığı süt 3-4 damla limon suyu Kremanın yapılışı Süt tencere alınır,içine bal ve şeker ilave edilir. Kaynama noktasına gelince limon suyu ilave edilir. Süt kesilince ince bir süzgeçe dökülür ve soğumaya bırakılır. Süzülen kesilmiş sütün suyu kullanılmaz,sadece peynirleşen kısmı kullanılacaktır.. Soğuduğunda çırpma kabına alınır,içine kaymak ve bir kaşık kadar daha bal ilave edilir.. Çırpılır ve yine içine süt ve pasta kreması ilave edilerek yine çırpılır. Tamamen karışan kremamız dolaba kaldırılır.... Kek malzemeleri 3 adet yumurta 1 buçuk çay bardağı toz şeker (büyük bardak) 1 küçük çay bardağı un 1 küçük çay bardağı buğday nişastası 3 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu Kekin yapılışı Yumurta şeker ile beraber kabarana kadar çırpılır. Diğer malzemelerin ilavesi ile çırpılmış kek hamuru fırın tepsisine serilmiş yağlı kağıda dökülür ve ince bir şekilde yayılır. Çok ince olacak şekilde yayın ki piştiğinde de ince olsun çok kalın olmasın. Önceden ısıtılmış 180-200 dereceli fırında 6-8 dakika kadar pişirilir. Pişen kek ılıdıktan sonra süt dilimi şeklinde şeritler kesilir. Donan kremadan kekin bir dilimi üzerine sürülür.( kekin üst kısmına sürüyoruz..kekin alt tarafı üste gelecek şekilde ...bu görüntü süt dilimine daha çok benziyor ve düzgün görünmesini sağlıyor) Diğer bir dilim krema sürülen dilimin üzerine yerleştirilir. Tüm dilimler bitince ağzı kapalı bir kaba konularak dolapta muhafaza edilir.