Malzemeler: -200 gr yumuşak tereyağı -1/2 su bardağı pudra şekeri -2 çorba kaşığı fındık ezmesi -1 çay bardağı ince çekilmiş fındık -1/2 su bardağı damla çikolata -2 paket vanilya -1 paket kabartma tozu -Aldığı kadar un Hazırlanışı: Derin bir kap içerisine bir miktar un koyup damla çikolata hariç bütün malzemeleri sırasıyla ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın ve damla çikolatayı ekleyip son bir kez yoğurun. Hazırlanan hamurdan cevizden küçük parçalar kopartıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirip soğuyunca servis yapın. Afiyet Olsun Alıntıdır.