MALZEMELER: 4 tane yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1/2 su bardağı ılık su 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı dövülmüş ceviz 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Şerbeti Malzemeleri: 2 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su Krema Malzemeleri: 1 lt. süt 4 dolu dolu çorba kaşığı un 1 paket vanilya 1 poşet krem şanti YAPILIŞI: Şerbeti bir iki taşım kaynatıp altını kapatıp soğumaya bırakalım. Kek için yumurta ve şekeri bir kaç dakika çırptıktan sonra içine su,sıvıyağ,ceviz,galeta unu,vanilya ve kabartma tozunu ekleyelim. Harmanlayıp kare borcama dökelim. Isıtılmış 180'C de pişirelim.Fırından alınca üstüne soğumuş şerbeti dökelim. Bir kenarda şerbetini çekmeye bırakalım.Kreması için tencereye unu ve sütü koyup pişirelim. Kaynayınca altını kapatıp vanilya ve toz haldeki kremşantiyi ekleyelim. Bir iki dakika mikserleyip şerbetini çeken tatlının üstüne dökelim. Dolapta bir kaç saat dinlendirip servis yapalım.