Gani Müjde´nin bütün kitapları arasından yaptığı bir derlemedir..Bir nevi Best of yani.. Kitabın içinden: Elinize bir kartvizit tutuştururlar. Kartvizite bakarsın Kamuran Çakıroğlu diye biri.. İşini görecektir ya. Saygıda kusur etmemeli deyip çekersin lacileri. Lüks bir odaya girip odada bulunanlara Kamuran Hanım kim? diye sorarsın. Bir adam önündeki dosyadan başını kaldırır. Kamuran Bey benim canım der Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Keyifli okumalar Küflü ..
Çok teşekkür ederim anonim... BD lerin arasında sıyrılmamızı sağlıyorsun arada... Aslında gönderdiğim kadar bile okumuyorum inan... Ama tamamlansınlar rahatlayacağım.. O nedenle bir türlü diğer kitaplara geçemiyorum. Senin sayende biraz teselli buluyorum...:gül::Frnds:
Sevgili anonim, e-kitap bölümünün farklı paylaşımcısı, yine ilginç bir paylaşımda bulunmuşsun. Biraz da gülelim gerçekten de. Gerçekten içten gülebildiğim zamanlar, oğlumun (6 yaşında daha) yaptığı içten sevgi gösterileri ya da espriler sonrası olabiliyor. Gerçek yaşamda gülebileceğimiz şeylerin sayısı o kadar az ki bana göre. İnsan gülmeyi özler mi, tasasız hissedebilmeyi, dünyanın yükünü omuzlarında hissetmeden, herkesin de senin gibi gülebildiğini bilerek, içten kahkahalar atmaya hakkı olduğunu içten yaşayarak... Özler tabi, ben de öyle çok özlemişim ki, belki Gani Müjde biraz pansuman olur derdime, geçici de olsa Hep sevgiyle kalabilmemiz ve de hepimizin her zaman içten gülebilmesi dileğimle...