Geç kalmış olması hiç olmamasından iyidir: Merhaba

'Kendini Tanıt :)' forumunda YıldızlıAtlas tarafından 25 May 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

hepinize merhaba. üye olalı 2 ay kadar oldu galiba. gözümü kitap bürüdüğü için küflünün derinlerine geç daldım. daldığım yerlerden de çok memnun kaldım. pek çoğunuz birbirinizi tanıyorsunuz. sıcak yazışmalarınızı okuyorum. güzel paylaşımlarınız var. kitaplarınızı zaman ve emek harcayarak bize ulastırıyorsunuz. ne desem bu emeğin karşılığını söyleyemem. pek çok kişiyi mutlu ediyorsunuz. en başta da ben varım. 34 yaşındayım. sanırım küflü müdavimlerinin ortalama yaşını geçeli çok oldu. 1 yaşında bir oğlum var. tüm zamanımı zimmetledi. en çok istediğim şey sizinle kitaplarımı paylasmak. bunu başaracak zamana ve motivasyona sahip olduğum gün iç rahatlığıyla kitap indirebilicem. küflüyü rast gele buldum. ve bulmus olmaktanda çooooooooook memnunum. özel bir yer. emeği geçen herkes kocaman teşekkürü hak ediyor. elimden daha fazlası gelmiyor. iyi ki küflü var. sevgiler hepinize...:Lv:

2. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

nenya öncelikle içten konunuz için teşekkür ederim. Öncelikle ben yaklaşık bir buçuk senedir bu sitedeyim ve hala kendimi tanıtmadığımı farkettim (Bir ara aradan çıkarılacak bunu not düşeyim) :)

Belirtmek istediğim birşey varki buradaki kimse siteden önce tanışmıyordu. Yani bu sitede kaynaştık. Siteden çok aile olduk. Sizde mutlak bu ailenin paylaştıklarına ortak olup bir aile ferdi olmuşsunuz.

Bende bu siteyi vareden bütün arkadaşlarıma birkez daha teşekkür ederim.

3. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Hoş geldin sevgili nenya,
    gerçekten çok samimi bir merhaba olmuş bu :)

ailemize hoş geldiniz tekrardan.

4. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

:) içten konuşmanız için cidden tşk ederim ,umarım sitemiz daha da iyi olucaktır.. sitemizde sizden daha büyüklerde var :p(cidden):D

Bende sizin ğibi şans eseri bu siteyi buldum , sonra bir baktım ki ortamda tam kafalık :p:p:p o gün bugündürde çıkmıyorum ..Adminimizin başının püsküllü belası oldum :füü::füü::füü::füü::füü:

Aslında çoğu kişi bu siteyi rastgele bulmuş ama bağımlılık gibi bir şey olduğu için giren çıkamıyor inş.hepde böyle devam eder.

KUFLU.COM ailesi adına tekrar hoş geldiniz, ....:sak sak::sak sak:

5. Küflü Siyah

Küflü Siyah <b>Siyah İnci'miz (: </b>

hoşgeldin nenya:)
    ne güzel bir tanışma konuşması yapmışsın,samimi ve sıcak insanlar ailemizi renklendiriyor..
    hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldinnnn :):)

6. BBurcu

BBurcu <b>Kitapkolik</b>

Güzel konuşmanız için teşekkür ederim. Hoşgeldiniz :)
    Bencede, bir giren bir daha çıkamıyor ve sizin gibi sıcakkanlı, içten insanlar gördükçe mutlu oluyorum :)
    Umarım hiç ayrılmazsınız sitemizden...
    Tekrardan hoşgeldiniz :Frnds:
    *Sitede en küçük ben kaldım ya :D:D

7. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

Hoşgeldiniz :)

Küflü'de sizin gibi samimi ve değerli insanları görmek hepimiz için mutluluktur. (benim için öyle oldu :^^: )

Diğer arkadaşların dediklerini yadırgamayın, çünkü burası gerçekten bağımlılık yapıyor. Güzel insanlarla tanışıyorsunuz, güzel dostluklar kuruyorsunuz.. Çünkü burada sadece kitap vs paylaşılmıyor, burada biz neşemizi, derdimizi, sevincimizi, sıkıntımızı... hayatımızı paylaşıyoruz.. Bu da ister istemez burayı forumdan çok daha başka bir şey haline getiriyor :^^:

Uzun ve güzel bir birliktelik olması dileğiyle, iyi forumlar :^^:

(Çok ciddi yazdım, ama normalde böyle değilimdir pek :D neyse kafemize de bekleriz :^^: )

8. Wind Angel

Wind Angel <b>" Vaмpirë Priηcëss "</b>

Hoşgeldiniz.. Ben sizden çok daha yeniyim Kuflu.com'da.. :)
    Ama çok kısa sürede harika dostlara sahip oldum.. :^^:
    Bu yüzden bu forumu bulduğum için çok sevinçliyim..
    Kuflu.com'da bana göre her şey çok güzel, en önemlisi Özgür Bey'in de dediği gibi aile olduk.. Bundan daha değerlisi var mı? :)
    Çok güzel ve içten konuşmuşsunuz, bende diğer arkadaşlarım gibi çok teşekkür ederim... :^^:

Hep beraber olabilmek dileğiyle.. Sevgiler ve iyi forumlar... :^^:

9. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

kuflu açılış sayfam. bağımlılığımdan çok memnunum. sizlerle birlikte olmaktanda:)

10. Giallo Rosso

Giallo Rosso New Member

hoşgeldiniz :)

11. ......

...... Misafir

HoşqeLdiniz..

12. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

hoşgeldinmişsiniz

13. kikujirokedi

kikujirokedi New Member

Hoşgeldiniz umarım her zaman her daim aramızda sizler gibi sıcakkanlı insanlar olur :)

Bu Sayfayı Paylaş