Tabanı için: 3 yumurta 3 yemek kaşığı sıcak su 100 gr toz şeker 120 gr un yarım paket kabartma tozu 20 gr kakao Kreması için: 600 ml krema 4 paket krema sertleştirici 4 paket vanilya Üzerinin peltesi için: 1 paket vanilyalı puding 2,3 yemek kasığı toz seker üzerindeki ölçüye göre portakal suya veya karışık meyve suyu Ayrıca süslemesi için: 400 ml krema 2 paket krema sertleştirici 3 paket vanilya antep fıstığı tozu Ayrıca çikolataya batırılmış 2 paket gofret YAPILIŞI: Pastanın tabanı için yumurta ve seker 3,4 dakika çırpılır,ardından sıcak suyu ve kalan malzemeler ilave edilip çırpılır. 26 cmlik kelepçeli kalıba margarinle yağlanıp unlandıktan sonra dökülür ve önceden ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirilir. Çıkarıldıktan sonra tamamen soğutulur ve servis tabağına alınır sonra pasta çemberi geçirilip gofretler kenarına dizilir,diğer taraftan kreması hazırlanır ve gofretlerin ortasına dökülüp üzeri düzlenir ardından buz dolabına kaldırılır. Üzerinin peltesi için paketin üzerinde yazan ölçü miktarda meyve suyu ve bir paket vanilyalı puding 2,3 yemek kaşığı şeker ilavesi ile pişirilir, kaynayıp koyulaşınca ocaktan alınır ve arada karıştırılıp yüz tutmayacak şekilde pastanın üzerine dökülüp üzeri düzlenir ,en az 3,4 saat buzdolabında dinlendirilir. En son süslemesi için olan krema çırpılır resimde görüldüğü gibi üzeri ve kenarları yada istenilen şekilde kremayla süslenir istenirse antep fıstığı serpilerek servis edilir.