Had Gadia - Scene from Free Zone

Discussion in 'Yabancı Video Klipler' started by zipper, Dec 26, 2012.

1. zipper

zipper quae nocent docent

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6VxD4WqMOmc&feature]Had Gadia - Scene from Free Zone - YouTube[/ame]

Çevirisi şöyle:

1. Babam bana, iki para vererek bir kuzu aldı.

2. Ve kedi geldi, ve babamın bana, iki paraya aldığı kuzuyu yedi.

3. Ve köpek geldi, ve babamın bana iki paraya aldığı kuzuyu yiyen kediyi ısırdı.

4. Ve sopa geldi, ve babamın bana iki paraya aldığı kuzuyu yiyen kediyi ısıran köpeği dövdü.

5. Ve ateş geldi, ve babamın bana iki paraya aldığı kuzuyu yiyen kediyi ısıran köpeği döven sopayı yaktı.

6. Ve su geldi, ve babamın bana iki paraya aldığı kuzuyu yiyen kediyi ısıran köpeği döven sopayı yakan ateşi söndürdü.

7. Ve inek geldi, ve babamın bana iki paraya aldığı kuzuyu yiyen kediyi ısıran köpeği döven sopayı yakan ateşi söndüren suyu içti.

8. Ve kasap geldi, ve babamın bana iki paraya aldığı kuzuyu yiyen kediyi ısıran köpeği döven sopayı yakan ateşi söndüren suyu içen ineği kesti.

9. Ve Malah Amavet (ölüm meleği)geldi, ve babamın bana iki paraya aldığı kuzuyu yiyen kediyi ısıran köpeği döven sopayı yakan ateşi söndüren suyu içen ineği kesen kasabı öldürdü.

10. Ve Kutsal Ve Mübarek Olan (Allah) geldi, ve babamın bana iki paraya aldığı kuzuyu yiyen kediyi ısıran köpeği döven sopayı yakan ateşi söndüren suyu içen ineği kesen kasabı öldüren Malah Amaveti öldürdü.

2. alkane

alkane Well-Known Member

bu tam;
    kilit nerde?
    suya düştü
    su nerde?
    .....
    gibi olmuş

3. zipper

zipper quae nocent docent

evet okuyunca öyle canım ,ama ayrıntılı hali çok farklı..çok derin..

4. alkane

alkane Well-Known Member

Yapılan yorumları okuyunca fark ettim canım.

Share This Page