HALİL CİBRAN ERMİŞ ( YENİLENDİ) Herkesin okuması gerektiğini düşündüğüm bir kitap; zaten oldukça ünlüdür. kendi taramamdır, iyi okumalar Halil Cibran'ın başyapıtı olan Ermiş, çağımızın en sevilen klasiklerinden biridir. İlk kez 1923'te yayımlanmış, 20'den fazla dile çevrilmiş, sadece ABD'de 9 milyondan fazla satmıştır. Ermiş'i en büyük başarısı olarak gören Cibran şöyle demişti: "Lübnan'da bu kitabı yazmayı ilk kez tasarladığımdan beri, bir tek günüm bile Ermiş'siz geçmedi. Kitap benim bir parçam haline gelmiş gibiydi. Metni yayıncıma teslim etmeden önce tam dört yıl elimde tuttum. Çünkü emin olmak istedim, içindeki her sözcüğün kendimden verebileceğim en iyi sözcük olduğundan emin olmak istedim." Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here.
avemeria, çooook teşekkürler, böylesi güzel bir kitabı bizimle paylaştığın için. Farklılık yarattın forumda, onun için de teşekkürler.
Elden ele dilden dile dolaşan bir eser. Bana gençliğimi anımsattı. Ellerine sağlık evemeria. Arşivimi sıcak tutacak bir kitap. Teşekkürler.
bem teşekkür ilginizden dolayı, güzel olupta fazla popüler olmamış kitapları paylaşmayı planlıyorum zaten. umarım diğer tarayacaklarımıda beğenirsiniz.