MALZEMESI: 3 orta boy havuç(rondoda çekilmiş) 1 su bardağı ceviz (rondoda çekilmiş) 3 yumurta 1 su bardağı irmik 1,5-2 su bardağı un 2 kahve fincanı sıvıyağ 1 su bardağı toz şeker 1 çay kaşığı tarçın 1 kabartma tozu Şerbet: 2 su bardağı şeker (arzuya göre arttırabilirsiniz ) 2 su bardağı su 4-5 damla limon suyu ( kaynarken minik bir parça limonun kabuğunu da koyun) Hazırlanışı: Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın. Havuç hariç tüm malzemeyi ekleyerek çırpmaya devam edin. En son havuçu ekleyerek iyice karıştırın. Yağlanmış orta boy borcama dökün. 170 c önceden ısıtılmış fırında pişirin. Tatlımızı fırından aldıktan sonra dinlendirin. . Şerbeti kaynatıp 10 dakika dinlendirdikten sonra dökün..