Herkese merhabalaar Aslında siteye ilk gelişim değil başka bir üyeliğim vardı,ama maalesef şifresini unuttum,denedim ama hatırlayamadım.Ben de yeni üyelik aldım yetkililerden çook özür diliyorum. Neyse tekrardan kendimi tanıtırsam,Zeynep ben. Lise son sınıf oldum artık,yaşladık Onun dışında yeniden küflü de olmak güzel,bu sitede pek aktif olamasam da seviyorum.Sitedekilerin sıcak bir iletişimi var eğlencelisiniz. Ve de söylemesi ayıp e-kitap bölümünüz beni hayli büyülüyor. Anlamışsınızdır tam anlamıyla kitap kurduyum beni bu siteye getiren de bir kitabı arayıp burada bulmam oldu aslında.Ama sitenizin sıcak ortamında kopamadım. Yaz tatili gelmişken de daha da aktif olacağımı düşünüyorum.Kendimi biraz tanıtırsam : Müzik dinlemeyi severim bence dünyanın büyüsü iki favori sanatçım linkin park ve avril lavigne.Çizim yapmayı severim.Arkadaş canlısıyımdır. lafı uzatmayayım zamanla kaynaşırız inşallah,ailenize katılırsam gerçekten mutlu olurum,herkese sevgiler.
Hoşgeldiniz tekrar...:gül::Frnds: E-kitap bölümünde sadece kitap alarak değil, yorumlarınızla da paylaşımcı olursanız seviniriz. Bu arada bu Los Angeles'de bulunma olayı gerçek mi? Sorma nedenim sizin yaşınızda yurt dışında olanların genellikle Türkçe'leri bozuluyor da...ff: Elbette tersi mümkün. Ama maalesef çoğunluk denemek bile istemiyor... Ama dahi anlamındaki "de" lerin yerleşimi bile sizin şu anda öyle bir sorununuzun olmadığını gösterdiği için sordum bu soruyu...
Ahah hayır,hoşbulduk öncelikle.Los Angeles hayalim,yurt dışı programlarıyla orada okumak istiyorum.Bu arada hiç merak etmeyin yorumlarımı da eksik etmem Ve de Türkçe konusunda ben de titizim maalesef haklısın yurt dışında yaşamak insanın dilini fena halde bozuyor.Sadece dilini bozmakla kalsa keşke..her neyse tekrardan hoşbuldum
aramıza hoşgeldin... lise son sınıfta yaşlandıysan bizim yaşımızda ne yaparsın bilemiyorum:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
Sayısal için tutan TM öğrencisi kimliği ilginç... (Arada kelime mi düşmüş?) Matematik ve Fen i iyi olan birisi sadece notları yüksek olsun diye TM ye gidiyor genellikle. Benim kızım Matematik ve Fen derslerini Alman müfredatı ile Almanlardan öğrendiği için, Üniversite için dershaneye ağırlık vermek zorunda kalmıştı. 2 yıl önceki sınav koşulları ile TM'ye geçmesi de akıllıca olmayacaktı. Neyse istediği bölüme girdi ama okul notları çok etkiledi sıralamayı... Başarılar dilerim...:Frnds:
Aslında clondike benim durumum öyle olmadı.Her ne kadar fen bölümüne geçmek istesem de ailem beni göndermedi ve tm oldum bölümümden memnunum ama fene gitmek istiyordum.Benden hoşlanmayan -ve bu durum kesinlikle karşılıklıydı ! - bir hocanın görüşleri doğrultusunda tmye geçtim ama bakalım.Bu arada kızınız tebrik ettim,inşallah bende istediğim bölümü kazanabilirim
Amin canım, sadece istediğin değil... İlerde yapmaktan mutlu olacağın bir mesleğin olmasını dilerim...:Lv:
Aramıza hoş geldin, aynı yaştayız ve aynı kaderi paylaşıyoruz kader ortağım. Kendimi şimdiden yaşlanmış gibi hissediyorum hele sen böyle söyleyince daha fena oldum Aramızda daimi kalman dileğiyle, iyi forumlar
Ahahh ama bak böyle ortak birini bulunca moralim düzeldi.Ne yaparsın öğrencilik zor iş Çok teşekkür ederim canıım