İKİ GÜNDE ÜÇ KİLO DİYETİ Malum yaz geliyor kışın alınan fazla kiloları atmanın tam zamanı.Uzun süre diyet yapmak zor mu geliyor işte size sadece 2 günde tam 3 kilo verdiren diyet Evet arkadaşlar yanlış okumadınız,bu diyete Cumartesi başlayın, Pazartesi dikkatleri üzerinize çekin. Bu hafta geçti artık tavsiyem Cumartesi günü diyeti yapın ve Pazartesi günü herkes size nasıl kilo verdiğinizi sorsun. Merak etmeyin çok ağır bir diyet değil. Evde oturanlar biraz zorlanabilir ancak hafta sonu da yoğun bir programınız varsa kolaylıkla yapabileceğinize emin olun. Her şok diyette olduğu gibi bu diyeti de sıkça tekrarlamamalısınız. Yaptıktan sonra bir hafta geçmeli ki tekrar yapabilin. Günlerin sabahını meyve ya da meyve suyu ile geçirin. Tabii meyve suyu taze sıkılmış olmalı. Marketlerde satılanlar kilo almanız için birebirdir! Öğle yemeğinde bir porsiyon sebze yemeği, bir kase salata ve bir kase yoğurt yiyebilirsiniz. İkindiyi de bir adet meyveyle geçirin. Akşam ise bir porsiyon et yemeği, bir kase salata ve bir ince dilim ekmek tüketin. Geceye kadar dayanamazsanız bir meyve daha yiyebilirsiniz. İkinci günü de aynı şekilde tekrarlayın. Tartıya çıktığınızda hangi ara üç kilo eksildiğinizi görerek şaşıracaksınız. Meyve seçiminiz dilediğiniz gibi olabilir fakat tavsiye edilen elmadır...
Kızım su içsek yarıyor nabıcaz bilemiyorum... 3 günde 3 kilo verdim ben idamanlara başladım ama inan çok zorlanıyorum Yaz geldi yüzmeye dalışa gidicem ama dalıpta çıkamamaktan korkuyorum
:zuhaha: SEMBEN Gerçekten Çok güzel bir şakaydı Bence bu kadar kendini sıkma Genden kaynaklanan birşey ne yazık ki ama kendini birden düşüşe verme tamam 3 günde gün kilo güzelde sağlığına zararı olabilir... Bünye meselesi