Silmarillion (J.R.R TOLKIEN) Yayınevi : Altıkırkbeş YayınDizisi : Fantastik Kurgu DizisiYazarı : J.R.R TOLKIENTolkien’in en önemli çalışması olarak kabul edilen Silmarilion, onun yarattığı dünyanın özüdür. Kökleri, Hobbit’ten önceye uzanır ve Yüzüklerin Efendisi’nde şekillenmeye başlayan bir ‘dünya’nın yaratılış öyküsünü barındırarak, tüm Tolkien eserlerinin üzerine yerleşebileceği bir yapı oluşturur. Yaşamı boyunca, üzerinde çalışmayı terk edemediği ve giderek büyüyüp gelişen bu eser ancak ölümünden dört yıl sonra oğlu tarafından yayımlanabildi.Elflerin en beceriklisi olan Feanor’un yarattığı üç Silmaril’in çalınmasıyla birlikte kadim dünyanın en kederli olayları gelişmeye başlar. Silmarillon, Elflerin tanrılara isyan ederek Orta Dünya’ya sürülmelerini; orada insanlar ve cücelerle birleşek tanrıların en kötüsüne, Morgoth’a karşı verdiği umutsuz savaşı anlatır Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. link yenileme tarihi 05.02.2013
yüzüklerin efendisi 1 2 3 okudum hobit ve simarillionu indirdim hurinin çocuklarını nerden indire bilirim
harika bi kitap bu kitabı okuduktan sonra tüm tolkien serisini okumak lazım acaba hurien in çocuklarnı da ekler misiniz
ADMİN kardeşim link bozuk. yarım saattir meb tarafından yasaklı bir internetten bu kitaba ulaşmaya çalışıyorum. linkler engelli olduğu için önce meb yasaklarını kırdım üye oldum üyeliği aktifleştirdim teşekkür ettim. yarım saattir uğraşıyorum şu kitabı indirmek için ama sonunda kırık bir link çıkıyor. şimdi küfür felan etmeyeceğim benimde internet sitelerim var. yalnız mesajlardan anlaşıldığına göre 2 aydır link kırık. küçücük bir not yazsan ne olur sanki " Arkadaşlar Link Kırıktır" yazık günah. yarım saatimi geri veremeceksin ki İşine gelmediyse de mesajımı siler atarsın. kendi kabuğunda mutlu mesut yaşarsın. Selamlar