Abartılı Yalanlar Aceleci Duvaklar - Jane Graves Tarama: Zulem (emel) Kitap Özet Muhteşem bir romantik komedi Aceleyle evlen Muhasebeci Heather Montgomery planlarıyla yaşayan biridirDolayısıyla,seksi ve baştan çıkarıcı Tony McCaffrey ile Vegas'ta tanışacağı,bayan şansı oynayacağı ve kumarda kazanılan paraları şampanya dolu bir geceyle kutlayacağı,en çılgınca hayallerinde bile aklına gelmemiştirErtesi sabah evli uyanacağı ise,kesinlikle ihtimal vermediği bir şeydir! Şehvette ağırdan al ! Çabucak evlenen ve boşanmak için yanıp tutuşan Tony,çapkın yaşamına dönmek için sabırsızlanmaktadırAma Heather'in ailesi,ciddiyeti ile bilinen kızlarının nihayet aşık olduğunu öğrenerek heyecanlandığında,Tony Heather'e bir plan önerir:Heather,onun diş fırçasını sterilize etse ve yatakla ilgili her şeyi yasaklasa bile,iyi şansın bedelinin ödemek için bir ay daha evli kalmaya razı olur! Kizlar benim keyifle okudugum kitaplardandir insani hic germiyor, konu akici Het'e ve Tony'ye bayilicaksiniz!! Harika bir ikili:sak sak: Keske filmi olsada izlesem dedigim ender kitaplardan Caniniz sikkinsa ve gulmek istiyorsaniz buyrun, inanin gulmekten kirilacaksiniz:zuhaha::zuhaha::zuhaha: Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. ..
emel sende ne cevherler varmış böyle çok güzel kitaplar eklıyorsun nazar değmesin bu kıtabı daha okumadım ama bayağı ismini duymuştum emeğine yüreğine sağlık :canim:
o cevherlerin sonuna geldim sayilirim canim Ama okumadiysan, hemen isini gucunu birak!! Oku derim, inan pisman olmucaksin.. Ben bayiliyorum het ve tony'ye Allah,her bekar kadina bir tony nasip etsin.. insani hic germiyor valla, adamin hayata bakis acisi bile farkli:zuhaha::zuhaha::zuhaha: Het tony rastladigi icin cok sansli
emelcim ellerine sağlık. Başka bir romanın konusunu anımsattı. Onu okurken çok keyif almıştım. Sarhoşken evlenipde uyandıklarında kendilerini buldukları durumdan memnun olmayanların hikayelerine bayılıyorum. Çünkü asla yapmayacakları şeyleri yapıp asla istemedikleri insanla oluyorlar Keyifli seçimin için teşekkürler ellerine sağlık.Okuyunca dönücem yine buralara
Ben okumuştum canım,gerçekten çok komikti,bd sevenler bunuda sevecektir eminim okurken öyle düşünmüştüm bd tadında, filmi de çok güzel olurdu.Ellerine sağlık