Tarama Düzenleme Sahara arkadaşıma aittir:canim: Link Açılmış İçerik: indir öncelikle sahara ceyti arkadaşıma gönül dolusu teşekkürlerimi yolluyorum karşılıksız güzel paylaşımlarından bizi mahrum etmiceği için:Frnds: öncelikle bu kitabı kendime ithaf ediyorum :Lv: şeyli çöllü bdleri kimseye yar etmediğimden:kzgn: (kıymetini bilin):zuhaha: ilk paylaşımlarını yapan yelken ve sheima ile kitaplarını bizimle paylaşıma sunan spyder arkadaşımıza ithaf ediyorum:Lv: not size ithaf ettim ama bd benim olsun kızlar yinede veremem kimseye:'(
Çok çöl gülü gördüm seni Ser'im. Al hepsi senin olsun çöl çiçeklerinin kuzum. Senden kıymetli mi çöllü şeyhli bdlerde senin olsun. Hilalin dediği gibi çölün tum kumlarını sana ithaf edelim Ellerinize sağlık. Sahara'nın nick zaten çöl-şeyh ikilisine pek uygun. Teşekkürler Sultan olasıcalar
Serra canım bıkmadınmı çölden artık.Kızlar ithafınız hayırlı olsun serraya içtenlikle katılıyorum şahanesiniz.:sak sak:
Serra canimm:canim: ne isim ama kitaba bak :zuhaha: ne gülü olurmus ki cölde kaktüs mü:zuhaha::zuhaha: Ahhh canim ben araplari sevmem zaten petrol bitti neredeyse :zuhaha: o nedenle herkese ithaf edebilirsin:zuhaha::dil: Canim gönlüne saglik:gül: Hilal'imin dedigi gibi cölün tüm kum taneleri senin olsun:zuhaha: