BD Gelişim Janet Dailey - Aşk Her Yaşta Güzeldir

'E-Kitap' forumunda clondike tarafından 22 Eyl 2011 tarihinde açılan konu

1. clondike

clondike Well-Known Member

Janet Dailey - Aşk Her Yaşta Güzeldir

Gelişim Beyaz Dizi No:115

İngilizce Adı: The Bride Of The Delta Queen (1979)

Hazırlayan : Clondike

Arka Kapak
    :

Orta yaşlı ve sevimli Miss Julia Barkley'in önünde onu mutluluğa götürecek olan on bir günlük bir yolculuk vardı. Evleneceği adamla buluşmak üzere, Delta Kraliçesi adında yandan çarklı bir nehir gemisiyle Mississippi üzerinde geziye çıkıyordu. Kendisine arkadaşlık etmesi için Selena'yı davet etmiş, genç kız da bu daveti sevinçle kabul etmişti.

Ama Miss Barkley'in yeğeni Chance'in de geziye katılacağını öğrenince, sevinci sona erdi. Chance halasını bu evlilikten vazgeçirmek için her şeyi yapıyordu. Kötü sonuçlanan o ilk karşılaşmalarından sonra, Selena'nın birlikte olmak isteyeceği en son insandı Chance. Ama Selena, Miss Julia'yı nasıl yüzüstü bırakabilirdi?

Kitabın İçinden:

«Bana öyle geliyor ki...» Chance bir süre susup, gözleriyle, Selena'nın boynunda dolaştırdığı parmağının hareketini izledi, «...başladığımız yere geri döndük. Para verilmiş, ama karşılığı hâlâ ödenmemiş durumda.»

«Yeter artık!» diye bağırdı Selena. Chance'in dudaklarının ağzına doğru yaklaştığını görünce hızla başını kaçırdı. «Yapma!»

Oysa Chance saçlarını parmaklarına dolayarak başını sımsıkı tuttu. Büyük bir rahatlıkla eğildi, ağzını Selena'nın dudaklarına bastırdı.

Sevgili BEYAZ istemişti. Ona armağan ediyorum...:Frnds:

Ön yorum: Sevgili BEYAZ bu kitabı bekliyorsun ama benim çok hüzünlü bulduğum bir BD dir. İstediğin için öncelik verdim. Okumadan önce daha sonra okumak için eğlenceli bir tane hazırlasan iyi olur…

Bir de eleştiri. Bu kitabın kapağındaki resim ünlü buharlı gemi “Delta Kraliçesi” ne ait değil. 19. yyda Mississipi nehrinde çalışan bu tip buharlı gemiler var ama kitabı okurken de fark edeceğiniz gibi Delta Kraliçesi’nin 2 değil tek bacası var. Üstelik çarkı da resimdeki gibi yanda değil, arka tarafında.
    Benzeri halen çalışıyor bir fotoğrafını ekleyeyim.

Romanın geçtiği yıllardaki halini içeren 10 fotoğraflık bir pdf dosyası ekliyorum. Kamaraların da resimleri var. 1988 tarihinde çekilmiş, 9. fotoğrafta yenilenmiş hali ile benzerliği görülüyor.

Orjinal Delta Kraliçesi resimleri

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

*Emma* ve pl1 in ortak çalışması word dosyası: ( 2.4MB)
    (Tavsiye edilir.)

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

Son düzenleme: 23 Şub 2022
    SABAR, merteren ve şimşir bunu beğendi.
  2. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Paylaşım biraz geciktiği için özür diliyorum eve ancak girebildim. Ellerine sağlık clondike. Beyaz dizi okurken olayların geçtiği yerleri özellikle yeni zellandaysa bakıp araştırıyorum ama daha fazlasını yapmadım. Sen ve diğer beyaz dizi fanları sayesinde kitaplara daha farklı bakmaya başladım. Yol yordam öğrenerek okumakta başkaymış. Teşekkürler gösterdiğin özen için.

3. pitis

pitis New Member

teşekkürler

4. bernata

bernata Well-Known Member

teşekkürler

5. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

ellerine yüreğine sağlık clondike:gül:sevdiğim bdlerden biri daha asivde artık:D
    eminim herkes zevkle okuyacaktır:p
    not:bencede beyaz derslerden fırsat buldugunda daha eglenceli bir bd oku bunuda 2 bd arasına sıkıstır cok guzel ama biraz huzunlu bir kitap

6. hanmer03

hanmer03 Active Member

teşekkürler

7. canlis

canlis Active Member

teşekkürler

8. meleksi

meleksi Well-Known Member

resimler çok ilginç..teşekkürler..

9. nazzlıcann

nazzlıcann Well-Known Member

ellerine yüreğine sağlık clondike

10. kimya

kimya Well-Known Member

çok teşekkürler :) çok eskiden okuduğum bir bd :cool: :bye:

11. ametist78

ametist78 Well-Known Member

emeğinize sağlık teşekkürler

12. sheridan

sheridan Well-Known Member

hüzünlü bir bd demek ki? şimdi çok merak ettim. emeğiniz için teşekkürler clondike

13. ayşehayri

ayşehayri Active Member

teşekkürler

14. harikaya

harikaya Well-Known Member

teşekkürler

15. Gul

Gul Well-Known Member

tesekkur ederim

16. sparcoao

sparcoao Active Member

teşekkürler