Andi Blake, büyük yemek masasının diğer ucunda oturan patronunu göz ucuyla inceliyordu. Her zamanki gibi çok şık giyinmiş ve siyah saçlarını özenle arkaya doğru taramıştı. Çok yakışıklıydı. Sakin bir şekilde, Andinin hazırladığı misafir listesini inceliyordu ve büyük ihtimalle, pek de umursamıyordu. Zaten Jake Mondragon, hiç bir şeyi fazla umursamazdı. Manhattanda başarılı bir yatırımcıyken, birden her şeyi bırakıp, dağlık bir bölgedeki Ruthenia halkının yeni kralı olurken de, hiç bir şeyi umursamamıştı. aby Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. pdf Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. seri bilgisi Jennifer Lewis The Prince's Pregnant Bride (2011) Lani Rahia & AJ Rahia Jennifer Lewis At His Majesty's Convenience (2011) Andi Blake & Jake Mondragon AKLIN OYUNU Jennifer Lewis Claiming His Royal Heir (2011) Stella Greco & Vasco Montoya (Ç.Y. Billionaires and Babies Serisine de dahildir) seri bilgisi için Karawolf a teşekkürler
bugun bd yağmuru bitmek bilmedi günü senle kapıcakmıyız bakalım güzel arşivine sağlık songül keyıflı okumalar küflü güzelleri
Nasil isi gucu birakip kral olunuyor:füü: kral olmak bu kadar kolaaayyyy Tesekkurler yelken:Frnds: gonlune saglik..
sizi sevidgimi söylememe izin verin bu kitapları bulup alamamıstım ekim ve kasımları ve dort gozle taramaları bekliyorum hele Lynne Grahamın Jess'in Vaadi ve Yasaklı gelin cıksın degmeyin mutluluguma TESEKKURLER tum emegi gecenlere
kapaktaki sahsiyetlerin pozisyonunda ben de pek bişey umursamazdım sahsen:zuhaha: cool bd karakterlerine bbayılıyorum:$ cok cok teşekkürler yelkencim güzel paylaşımın için.. emeklerine sağlık..
Sevgili yelken ve Ser_reS emeğinize yüreğinize sağlık teşekkür ederim hem bi kralımız daha oldu hemde yeni bir seri seri bilgisi için sana da teşekkür ederim karawolf