Jenny Brown - Karşı Konulmaz Aşk

'Kitap tanıtım' forumunda lolipop tarafından 31 Mar 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. lolipop

lolipop Member

“Benim metresim olmaman için bir sebep yok.”

“Sahip olduğun tüm saygınlığı yitirmene yetecek kadar uzun bir süredir birlikteyiz. Şöhretini, tabi eğer bir şöhretin vardıysa, yitirmiş durumdasın.”

Eliza’nın yüzüne bir telaş ifadesi yayıldı. Fakat tüm söylediği, “Senin kadının olabilecek özelliklere sahip miyim bilmiyorum. Bir erkekle beraber olmayalı yıllar oldu ve ayrıca suratım çillerle kaplı.”

Lord Hartwood sesini sertleştirdi. “Lekesi olsun olmasın bir metrese ihtiyacım var.” Nefes alarak, son aşağılamasını yapmaya hazırlanırken, ses tonunun yumuşamasını sağladı. “Korkmayın Bayan Farrel. Canınızı çok acıtacağım fakat hizmetleriniz karşılıksız kalmayacak. Kalpsiz olabilirim, ama cüzdanım kabarıktır.”

Lord Hartwood’un sözlerini hazmetmeye çalışırken, Eliza’nın çilleri, giderek solan yüzünde çok daha net belli oluyorlardı. Lord Hartwood Eliza’ya yaklaştı ve parmaklarını yavaşça kadının omuzlarında gezdirmeye başladı ardından adamın parmakları, kadının elbisesinin yakasından aşağıya, göğüs çatalına doğru yumuşak bir şekilde indi. Eliza’nın alev alev yanan pembe kulağına fısıldamak için eğilerek, “Şimdi söyleyin bakalım Bayan Farrell, benim metresim olacak mısınız?”

Aranus Yayıncılık-6 Nisan​

2. betultfn

betultfn Member

teşekkürler

3. BELMA

BELMA Active Member

teşekkürler

4. irem03

irem03 Member

tanıtım için teşekkürler
    okuyan arkaşlaın yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum

5. adimsonbahar

adimsonbahar Active Member

paylaşım için teşekkürler

6. adimsonbahar

adimsonbahar Active Member

bu kitaba sahip olna biri varsa lütfen paylaşsın teşekkürler

7. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

8. ncb_75

ncb_75 Member

teşekkürler

9. cocosh

cocosh Active Member

Keyif alarak okuduğum kitaplrdan biriydi.Eliza'yı özellikle çok sevdim ve kötü lordumuzu dize getirmesi çok eğlenceliydi.
    Tekrar tekrar okuma isteği uyandırmadıysada tavsiye ederim.

10. ruya

ruya New Member

teşekkürler

11. fountain

fountain New Member

çok severek okumuştum. çapkın lordumuz aslında bana kalırsa gayet duygusal ve hoş biri, içi iyi yani :) eliza da çok şeker. öneririm

12. asumanim

asumanim New Member

teşekkürler

13. birsen132

birsen132 New Member

emeğinize sağlık

14. canruzgar

canruzgar New Member

teşekkürler

15. fusunkaragul

fusunkaragul Active Member

Teşekkür ederim