Jodi Dawson - Büyük Ödül: Evlilik 2005/17 İki Roman Bir Arada- 1. Roman İngilizce Adı: First Prize: Marriage (2005) Tarama: Clondike Düzenleme: Ser_reS Konu: Dixie Osborn tenha bir dağ köşkü kazanmak için radyoda yapılan yarışmaya katıldığında birinci olabilmek için stüdyoya ilk giren olmalıydı. Yetişebileceğini ummuyordu. Çok heyecanlandı Beraber çalıştığı sorunlu gençlere yardım edebilecekti. Hayalleri gerçek olacaktı. Şayet bu fırsatı yakalayabilirse Dixie kadar hızlı birisi daha vardı ve şimdi köşkü dört gün boyunca muhteşem Jack Powers ile paylaşmak zorundaydı. Fakat Jack, ödülü kazanmaktan çok Dixie ile ilgileniyor gibi gözüküyordu. Kısa sürede her ikisi de dağ köşkünde ödülden daha fazlasının olduğunu fark ettiler. Bu kitap son dönem kitap paylaşan arkadaşlardan Sevgili Jesicanın olsun. Gelişimlerin hemen hemen hepsi onda olduğuna göre, gelişim dışı BD den başka hediye edecek bir şey kalmıyor .:gül: Ön yorum: Aynı kitabın 2. Romanı Şantaj Hamileliğini daha çok sevdiğim için önceden paylaşmıştım. Bu kitabı da eksik kalmasın diye taradım. Yazar pek bildiğimiz birisi değil. Taradıktan sonra tekrar okumadım. Çok önce okuduğumdan aklımda en çok kalansa kızın annesi oldu. Ne anne ama!...:füü: PDF Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. ABY Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Bu kitap kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız.
Konusu eğlenceli. Ama yazara katılmıyorum evliliğin büyük ödül olmasına Ben evi alayım evliliği başkası alsın diyememiş mi kızımız Ellerinize sağlık clondike ve serres. Çok merak ettim temizliğim bitsin hemen okuyacağımm.
Teşekkürler.Ellerinize sağlık.Sayenizde sahaflara gitmez oldum.Onun yerine hd aldım.Arşivimle çok mutluyum.
Ödül için bir araya geşen bir çiftin öyküsünü okuduğumu hatırlamıyorum.Yazarda pek tanıdık değil haklısın ama konusunu sevdim Teşekkürler emekleriniz için Hanımlar..