John Berger A'dan X'e John Berger Tarafından Kurtarılmış Mektuplar Özgün adı: From A to X A Story in Letters Çeviri: Aslı Biçen Kapak Kolajı: Emine Bora "John Berger ince ince işlenmiş bir eser sunuyor bize. Şefkatle ve sonuna dek sorgulayan, eleştiren bir siyasi bakışla yontulmuş bir kitap bu, kontrollü öfkenin kitabı. Yazdığı her şey derin, itinalı ve detaylı: özgürlük ve tutsaklık, umut ve umutsuzluk, güç ve güçsüzlük, aşk ve âşık olduğumuz kişi elimizden alındığında duyduğumuz o korkunç özlem." –Arundhati Roy "A'dan X'e uzun yıllardır okuduğum en duygulu ve dokunaklı kitaplardan biri. Gücü, mevcut olanakları kullanışındaki tutumluluktan geliyor, her türlü zulme direnen kalıcı aşkı anlatış tarzından. Bize zulmeden güçler ne kadar amansız / habis / kötücül / gaddar olursa olsun, aşkın ve insan ruhunun asla yok edilemeyeceğini gösteriyor." –Harold Pinter Dosya Boyutu: 2 Mb Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
Harikasın kitapcini. Çok teşekkürler... :gül::Frnds: Severim John Berger'i. Ben de "Görme Biçimleri" ni paylaşsam bir ara...
Hemen kitap hakkında küçük bir araştırma yaptım ve tüylerim diken diken oldu okuduklarımdan. Nasıl bir sevgi böyle, bu umut kaynağını nereden alıyor? Çok teşekkür ediyorum paylaşım ve emek için. Böylesi farklı paylaşımların sürmesi dileğimle