Rudy Baylor yeni avukat olmuştur. Giderek artan borçlarını ödeyebilmek için elindeki tek davayı kazanmak zorundadır. Tedavi masraflarını ödemeyerek bir gencin ölümüne neden olan dev bir sigorta şirketine karşı açılan bu davada milyonlarca dolarlık tazminat söz konusudur, ancak bir sorun vardır: Bu, Rudy´nin gireceği ilk davadır ve karşısında, paranın satın alabileceği en pahalı avukatlar yer almaktadır... Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. Kitap "Yağmurcu" ismiyle Türkçe´ye çevrilmiş...Ayrıca ,1997´ de çekilmiş, Francis Ford Coppola tarafından yönetilen ve başrollerde Matt Damon ve Danny DeVito´nun oynadıgı aynı isimli bir film uyarlaması da var... The Rainmaker (1997) - IMDb Keyifli okumalar...
Çok az kitabını okudum bu yazarın 1 ya da 2 tane... Bir ara öyle garip bir okuma dönemim olmuştu ki. Robert Ludluk, Clive Cusler vs. diye gidiyordum. Araya o da girdi. Bunun konusu güzel. Ama esas filmi de izlemem lazım. KAdro çok iyi, yönetmen de... Çok teşekkürler...:Frnds::gül:
Konu çok ilgimi çekti. Yeni yetme bir avukat olarak, süper avukatların karşısında kendini kanıtlayacaksın, vay vay. Çok iddialı bir durum. Genç avukat sanırım pes etmemiş, davayı bırakmamıştır. Zekasını, inancını, kararlılığını, kesin biraz da şansını yanına alarak yoluna devam etmiştir. Hep para kazansaydı bu dünyada güzel işler hiç gerçekleşemezdi. Emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ediyorum sevgili anonim.