Judith McNaught - Sen Gelmeden Önce

'Kitap tanıtım' forumunda sha. tarafından 4 Şub 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Sheridan Blomleigh'in çocukluğu bir at arabasında, babasıyla birlikte mutlu bir gezgin gibi Amerikan kasabalarını dolaşarak geçmiştir. Ancak on dört yaşına geldiğinde evde kalmış teyzesinin hoşgörüsüz eğitimi altına girmek zorunda kalır.
    Varlıklı genç hanımlara eğitim veren bir okulda öğretmenlik yapmaya başladığında, öğrencilerinden Charise'in bir lordla evlenmek üzere İngiltere'ye gideceğini öğrenince, hayatında yeni bir sayfa açma umuduyla ona refakatçi olmayı kabul eder. Charise, gemide tanıştığı biriyle bir limanda inip ortadan kaybolunca, Sheridan, Londra'ya tek başına gidip Charise'in nişanlısına hesap vermek zorunda olduğunu düşünür.
    Ancak Londra'da beklenmeyen bir olay olmuş ve Charise'in nişanlısı bir kazada yaşamını yitirmiştir. Kazaya sebep olan Lord Stephen Westmoreland, suçluluk duygusu içinde, limana açıklama yapmaya gelmiştir. Durumu Sheridan'a açıklamaya çalışırken, bir vincin tadışıdığı ağır bir kargo genç kızın başına çarpar. Lord, kendini kaybeden Sheridan'ı evine götürüp doktoruna teslim eder. Genç kız üç gün sonra Stephen Westmoreland'in yatak odasında kensine geldiğinde, geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamamaktadır. Güzel Sheridan ile yakışıklı, zeki ve cömert Kont Stephan arasında tutkulu bir aşk doğar. İki genç evliliğe doğru yol alırken, beklenmeyen bir gelişmeyle mutluluk bir kabusa dönüşürse de, aşk acımasız sınavlardan galip çıkacaktır..

YAYINEVİ UYARISI ÜZERİNE LİNKLER KALDIRILDI

2. Crea

Crea New Member

teşekkürler

3. meltem

meltem New Member

elinize sağlık

4. hilal--94

hilal--94 New Member

teşekkrLer

5. hazannn

hazannn New Member

teşekkürler ......bu yazarın bütün kitaplarını okumak istiyorm lütfen en kısa zamanda ekleyin:)

6. mine0811

mine0811 Member

tskkurler

7. qwert993

qwert993 New Member

teşekkürler

8. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

eger sorunsuz inerse valla çok duacı olucam size

9. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

türkçesini buldugumuz zaman mutlaka ekliyoruz :)

ilginize teşekkürler :)

10. atalante

atalante New Member

mütişsiniz

11. qwert993

qwert993 New Member

tşkkrlr

12. emine93

emine93 New Member

teşekkürler

13. emine93

emine93 New Member

winrar mesajı çıkıyo açarken ne yapmalıyım

14. cansuceylin

cansuceylin New Member

tesekkurler

15. whitney

whitney New Member

link kırılmış galiba :( yinede emeğine sağlık teşekkürler:)

16. ezow

ezow New Member

teşekkürler :)

17. elips

elips New Member

teşekkürler

18. sheymaaaa

sheymaaaa New Member

thanks inşallah güzeldir birde kitap hakkında yorumlar fan olsa nasıl olduğu fsalan

19. sheymaaaa

sheymaaaa New Member

ben açamıyorum isim şifre falan soruyor winrar değil 4shared diye bir program yardım edin :( ne yapmalıyım

20. yamant

yamant Member

teşekkürler

Bu Sayfayı Paylaş