Julie Garwood - Baharı Beklerken

'Kitap tanıtım' forumunda Pl1 tarafından 31 Eki 2012 tarihinde açılan konu

1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Çok satan kitapların yazarı Julie Garwood'dan serinin merakla beklenen son kitabı BAHARI BEKLERKEN eğlenceli ve romantik bir aşk hikâyesiyle okurlarla buluşuyor
    Cole Clayborne kandırılarak rozet sahibi olur ve Daniel Ryan tarafından polis şefliği görevine getirilir. Elinde olsa bu sorumluluğu reddedecektir ama Blackwater Çetesi yine iş başında olduğundan geri planda kalamaz. Ryan iki senedir - bir banka soygununda karısını ve kızını kaybettiğinden beri - çeteyi takip etmektedir ve meseleyi çözmesi için onun yardımına ihtiyaç duymaktadır.
    Rockford Falls Bankası soyulduğunda tanıklardan sadece biri sağ kurtulmuştur. Fakat sorgulanmaktan korkan görgü tanığı ifade vermeye yanaşmamaktadır. Bu kişinin kimliğine dair Cole'un ve Daniel'ın elinde bulunan tek ipucu o öğleden sonra bankada işlem yapan üç kadının isminin bulunduğu listedir. Hayatta kalmayı başarmış olan tanık aristokrat Rebecca James midir yoksa sevimli Grace Winthrop mu? Peki ya baştan çıkarıcı Jessica Summers?
    Cole ve Ryan banka soygunu meselesini çözerken ve katillerin peşine düşerken üç kadını da bir şekilde güvende tutmak zorundadırlar. Ancak en büyük tehlike bu güzellerden birine kalplerini kaptırmalarıdır.

Gerçekten harika Esprili, duygu yüklü ve kesinlikle merak uyandırıcı.
    Romantic Times

Tarihi aşk romanı alanında güvenilir bir isim haline gelmiş olan Garwood yarattığı karakterlerle okuru yine büyülüyor.
    People

2. ekabir16

ekabir16 New Member

julie garwood kitabı hemen okumam lazım tanıtım için teşekkürler pl

3. rozita

rozita Member

teşekkürler

4. çomranlılı

çomranlılı New Member

ben bu yazarın hayranıyım emeğinize sağlık

5. serenad

serenad Active Member