Malzeme 1 demet dereotu 100 gram beyaz peynir 3 adet yumurta 4 adet kabak Kızartmak için zeytin yağ Yeteri kadar tuz ve karabiber 1 demet taze soğanın sadece yeşil yaprakları 6 yemek kaşığı un Yapılışı Kabakların sert uçlarını kesiyoruz Kabuklarını tıraşlıyoruz Rendenin büyük tarafında rendeliyoruz Taze soğanın yeşil yapraklarını yıkıyoruz ince ince doğruyoruz Bir kabın içine rendelediğimiz kabağı ve doğradığımız soğanları alıyoruz ve üzerine dereotunu da ince ince doğrayıp, peyniri rendeliyoruz Ayrı bir kâsenin içinde yumurtaları kırıp çırpıyoruz ve soğanlı peynirli karışımın olduğu kaba döküyoruz Tuzunu karabiberini ekleyip iyice karıştırıyoruz Ardından 6 ymek kaşığı unu birer birer katıp her defasında karıştırıyoruz Kızartma tavasına zeytinyağını koyuyoruz ve yağ kızdıktan sonra hazırladığımız harcı kızgın yağa kaşık kaşık bırakıyoruz Her iki tarafı kızarana pembeleşene kadar kızartıyoruz Kızaran kabak mücverlerini havlu peçete serdiğimiz geniş bir tabağın ya da tepsinin üzerine alıyoruz ve yağını çektikten sonra servis tabağına taşıyoruz Afiyet olsun..