Ne kadar tutarsız olduğumu görüyorsun, değil mi? Sen verdiğin kararların arkasında durabilirken Çin Seddi gibi; ben kâğıttan kule misali, yıkıyorum her seferinde ardında durduğum düşünceleri. Bugün sana hak veriyorum. Yani, belki de sen haklıydın. Biz asla bir araya gelemeyecek iki insandık. Senin diğer yarın ben olamazdım. Çünkü ben heyecanlıyım, tez canlıyım, karışığım, renkliyim, yerinde duramayanım, hayalciyim… Ben senin için gökkuşağıyım, kuşağımın altından geçecek kadar kıt akıllı değilsin sende… Sen siyahsın, ben beyaz yani. Sen üstüne eklenen rengi hiçe sayıyorsun, ben ise; üstüne eklendiğim rengin yoğunluğunu alıyorum. Haklıymışsın sevgilim; biz, bir araya gelemezmişiz. Çünkü senin üstüne eklersem kendimi, rengin değişir. Sen diğer renkler gibi değilsin, değişimi göze alamazsın. Sabit fikirli ve gerçekçisin sen, bir hayalperestle derin sularda inci tanesi arayamazsın, üstelik tek atlamak istersin bir yamaçtan paraşütle, yanına ağırlık olsun istemezsin başkalarını… Belki sevmeyi biliyorsun ama sen kendini sevginin kollarına atmayacak kadar korunaklısın. Yani altın kafeste bir kuş gönlün yaralanmayacak, yara almayacak… Ben ise dışarıda bir güvercinim… Kanatlarım yaralı da olsa, gökyüzünde uçmanın keyfini yaşayanlardan biriyim. Hepimiz ölümlüyüz, ölmeden önce aşkı ve sevdayı sonuna kadar yaşayanlardan olacağım ve geriye dönüp baktığımda keşke demeyeceğim, çünkü mutlu olmak için ne kadar savaş verdiğimin farkında olacağım. Peki ya sen? Sen hiç mutlu olmak için savaştın mı? Hadi bu sefer cesur ol ve vurulmayı göze alıp, gökyüzünde özgürce uçmayı dene bir kere… Solmaz AKÇA
" Haklıymışsın sevgilim; biz, bir araya gelemezmişiz. Çünkü senin üstüne eklersem kendimi, rengin değişir. Sen diğer renkler gibi değilsin, değişimi göze alamazsın. Sabit fikirli ve gerçekçisin sen, bir hayalperestle derin sularda inci tanesi arayamazsın, " Çok anlamlı bir yazıymış. Teşekkürler paylaşımınız için :gül: