Sevgilim, Kanunen burada fotoğraf çektirmek yasaktır Ama sen gülümseyebilirsin 4207 Sayılı Yasaya göre burada sigara da içilmez Sen zaten sigara da içmezsin Kahkaha kalp sağlığına zararlıdır Yapma öyle şeyler Çay da ister misin? Sevgilim, Sevgilim dediğime bakma, henüz tanışmıyoruz. Bu ara her şey sana aşık olmak için çok müsait. Bir akşam el öpmeye geleceğim sizinkilere, Sen de müsait misin? Beni de merak etmişsindir şimdi. Buralar çok karışık, son durumu özetliyorum: Biraz sol yap... Solcular pek merhametli. Muhafazakârları muhafaza edemedik. Annen, Baban iyi mi? Nasılsın? Aklına parlak bir fikir gelmeyince Şiir okuyanlardanım ben Bir de süper yenilirim Sermayemi hiç tüketmedim Allah'a inanırken Bunu evde yalnızken deneme Ben zaten yeterince yalnızım Buraya güzel bir cümle kuramadım Çünkü gözlerin deyip susuyorum Gözlerin, biraz kapatmasan olmaz mı? Ben batan şeylere inanmam. Sevgilim, Bana bu hançeri kim sapladı? Bu sesi vicdanıma yakın bir yerden veriyorum, Günün anlam ve önemini unutmuşum. Sana bakmak mahşere kusurlu uyanmaktı. Ama işte tam burada sen o fotoğrafta gülümsüyorsun, Benim kalbimi bir davlumbaza Kalbimi bir menfeze Kalbim Kalbimin burada işi ne? Kalbimi bir apartman kapısına bağlıyorlar Ve ben Hicrî takvime göre kan kaybediyorum. Sevgilim, Giderayak söylenir saklanmış sözler Benim sana düzenli olarak nazar dualarım var Benim sana aminlerim Benim sana iki dirhem çok çekirdek sözlerim Sahi sol kaşının hizasında ben mi var? Barış Cem Kaya. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2bjjR6PxJ94]Barış Cem Kaya-Kanunî Olmayan Şiir - YouTube[/ame]