MALZEMELER 1 kilo süt 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı pirinç unu 1 yemek kaşığı un 1 dolu yemek kaşığı sakız reçeli 1 paket vanilya 50 gr.margarin ÜZERİ İÇİN 1 kase karadut/ böğürtlen veya vişne 2 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı vişne jölesi YAPILIŞI Un,pirinçunu,şeker ve süt karıştırılarak kısık ateşte 15 dakika pişirilir.Pişmeye yakın içine sakız reçeli konur ve beraberce bir kaç dakika daha pişirilir.Daha sonra ocaktan alınır ve içine vanilyayla,margarin eklenir.Daha sonra mikserle 10 dakika iyice çırpılır.Pişen muhallebi,minik kuplara paylaştırılır ve soğumaya bırakılır. Karadutlu sos için, dutu ve şeker bir tencereye konur,kısık ateşte 5 dakika pişirilir. Pişince içine 2 yemek kaşığı vişne jölesi eklenir ve bir kaç dakika daha kaynatılır.Sonrada muhallebilerin üzerine paylaştırılır. Hazırladığınız kupları buzdolabaında bir iki saat soğuttuktan sonra servis edin. Bu ölçülerden yaklaşık 6 veya 7 küçük bardak muhallebi çıkıyor.