Taban İçin; 12 adet eti burçak bisküvi 1 çay kaşığı tarçın 10 adet ceviz Karamelli Kısım; 3 su bardağı süt 1,5 yemek kaşığı nişasta 1 yemek kaşığı un 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı çiğ krema 5 kaşık cartedor karamelli sos Çikolatalı Kısım; 2 su bardağı süt 1,5 yemek kaşığı un 4 çorba kaşığı şeker 1 çorba kaşığı kakao 100 gram bitter çikolata 1 çay bardağı çiğ krema Rondo'da bisküvi,ceviz ve tarçını çekin.Kupların tabanına paylaştırın. Süt,un,nişasta,şekeri iyice karıştırıp koyulaşana kadar pişirin. En son krema ve karemel sosu ekleyip karıştırın ılınıncaya kadar çırparak kabuk tutmamasını sağlayıp kuplara paylaştırın. Çikolatalı kısım için süt,kakao,şeker ve unu karıştırın. başladığında çikolata ve kremayı ekleyip çikolata eriyene kadar karıştırın. Altını kapatın ılınıncaya kadar karıştırın.Ilınınca kupların üzerine paylaştırın. En az 4-5 saat soğuttuğunuz tatlıları dilediğiniz gibi süsleyip servis yapın .