Malzemeler: 1 karnabahar 4 domates 1 pırasa 6 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un 1 - 2 çorba kaşığı köri 100 gr süt kreması 100 ml sebze suyu 400 ml yağsız süt Tuz, karabiber 2 çorba kaşığı kuşüzümü Kalıp için yağ 2 çorba kaşığı file badem 100 gr rendelenmiş kaşar peyniri Nasıl Hazırlanır: 1) Karnabaharı temizleyip parçalara ayırın. Tuzlu suda 2 dakika haşlayın. Kevgirle sudan çıkarıp soğuk suyun altına tutun. 2) Domatesleri yarım dakikalığına kaynar suya atın. Çıkarıp soğuk suyla yıkayın. Kabuklarını soyup dilimleyin. Pırasayı temizleyip yıkayın. Ardından küçük parçalara bölün. Fırını 200 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. 3) Margarini tencerede eritin. Un ve köriyi ekleyip karıştırın. Süt kreması, sebze suyu ve sütü ilave edin. Karıştırarak 5 dakika pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp üzümleri ekleyin. 4) Fırın tepsisini yağlayın. Pırasa, domates ve karnabaharı karıştırıp kaba ekleyin. Üzerine sosu döküp badem ve peyniri serpin. Fırında 30 dakika pişirip servis yapın.