Kate Denton Rumuz: Yalnızlık Gelişim Beyaz Dizi No: 649 (1990) İngilizce Adı: A Business Arrangement (1989) Tarama: Clondike Düzenleme: Ser_reS Arka Kapak: Evleneceği erkeği gazete ilanıyla seçmeye kararlıydı. Lauren otuz yaşını geride bırakmış, sıcak bir yuvanın ve güven duyabileceği bir erkeğin özlemini çekmeye başlamıştı. Evlenmek de bir tür iş meselesi sayılabileceğine göre kendisine uygun birini aramak amacıyla gazeteye ilan vermek, soruna ciddi bir yaklaşımla çözüm getirecekti. İlanını yanıtlayan avukatın bürosuna bu düşüncelerle gitmişti genç kız. Oysa Matthew Kennerly onu aşağılamakla kalmamış, bürosundan da kovmuştu. Şimdi ise sanki bunları yapan kendisi değilmiş gibi ansızın Lauren'in ailesinin karşısına çıkmış, evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyordu. Kitabın İçinden: Gazetedeki ilanda şöyle yazıyordu: Arkadaş aranıyor Yalnızlıktan bıkan beyler! 29 yaşında bekâr, meslek sahibi bayan kendine hayat arkadaşı arıyor. Bir yuva özlemi çeken beylerin Posta Kutusu 3 WX8 Dallas, TX 75239 adresine cevap yazmaları rica olunur. Bu e-kitabı da sadece teşekkür etmek dışında da söyleyecek bir şeyleri olan Sevgili Vişne Bahçesine armağan ediyorum. Ön yorum: Evlenme ilanıyla başlayan bir ilişki. Çok okuduğumuz bir yazar değil ama Gelişim BD dönemi olduğu için öncelikle kitabın çevirisi iyi. Ben özellikle ilk karşılaştıkları yanlış anlama bölümünde güldüm. Niyetler ve ağızdan çıkan cümleler bir arada düşünülünce komik olmuş gerçekten de Ana fikir: Aşksız olmaz Yıllar önce bir BD daha okumuştum. Adı neydi hatırlamıyorum. Onda da erkek ilan veriyordu. Adamın adı kalmış aklımda Drewdi. Ama Andrewin kısaltması değildi. Ne komik ayrıntılar kalıyor insanın zihninde (Edit: Kitabın adı: Dorothy Cork - Evlilik Oyunu / Gelişim No: 58 Kitabı hatırlayıp paylaşan Sevgili *Emma*'ya teşekkür ederim.) aby Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. pdf Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Bu kitap kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız.
suan bıtmek uzere ılkdefa bır bdyı boyle ısteksız okuyorum okucak arkadaşları etkılemek ıstemıyorum ama 2 olay varkı kıtabın ıcınde ustten es gecılmıs gıbı ne bılım okurken bd tadını alamadım sonra bd severler bolumunde yorumlaırm kıtabı daha detaylı kafama tencere tava gelmeden susup kacayım :füü: emeğine sağlık canım :canim: herkes keyıflı okumalar
Günde 3-5 kere siteye girip yeni kitap varmı diye bakmazsam içim rahat etmiyor.Nerdeyse bütün kitapları indirdim,bir sürü okumadığım kitap var ama yeni birşey eklendiğini gördüğümde mutlu oluyorum.Hepinize çok teşekkür ederim.
Emeği geçen herkese teşekkürler.bu kitaplar olmasa ne yapardım bilmiyorum.kısa aralarla kaçış kaçabilemeyenlere özgürlük.sağolun.
gazete ilanından bahsedince hatırlar gibi oldum. kız mimardı galiba. ama erkeğin ilan verdiği bdyi bilmiyorum. sevgili clondike ve Ser_reS emekleriniz için bir kez daha teşekkürler.