Kategori & alt kategori

'İstek & Öneri & Şikayetleriniz' forumunda Optik tarafından 20 Eyl 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. Optik

Optik New Member

İyi akşamlar.öncelikle şunu belirtmek istiyorum gelir gelmez herşeye burnunu sokuyor gibi düşünmeyin ne olursunuz.Sadece forumda kalıcı olmayı düşündüğümden ilgimi çekicek birkaç alan isteğimi söyliyeceğim.

Oyun indir kategorsinin alt kategorisi olarak browser oyunları açılabilir mi ?
    Uygun görülen bir yere Genel bir Sohbet topiği açılabilir mi ?

Bunlar şahsi düşüncelerim ve isteklerim.Forum için bir tavsiyem var önemli bir şey bu.Haberler kategorisi altında Güncel,Spor,Teknoloji,Sağlık haberleri ve en önemlisi MAGAZİN haberleri açılabilir ? Bu gerçekten foruma çok yararlı oluyor hiti tavan yaptırıyor özellikle magazin haberleri beşiktaş forumumuz vardı ona bile magazin haberlerini koymuştuk fazlasıyla katkısı oluyor bunu tavsiye ederim.

Neyse fazlasıyla zamanınızı çaldım sanırım.Dediğim gibi ukala gibisinden düşünmeyin lütfen.Şimdiden teşekkürler.

2. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Fikirler her zaman güzel olur bence,
    Zaten bir genel sohbet opici var gözünüze çarpmamış galiba
    http://www.kuflu.com/serbest-kursu/13032-kuflu-kafe.html
    Diğerleri için herhangi bir fikrim yok yalnız.
    Ne kadar alt bölüm olursa ilgilenmek o kadar çoğalır. sade her zaman göze hoş gelir kanısındayım ben...
    Saygılar :)

3. Optik

Optik New Member

Serbest kürsü deymiş pardon bunu görmedim çok fazla değil bir tane alt kategori isteğim oldu.Diğeri tamamen forum için olan tavsiyemdi.Teşekkürler ilgilediğin için.

4. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Merhaba Optik,

öncelikle bütün fikirler için teşekkür ederim. Kategorilerin aktif tutulması zor fakat konu açılabilecek hiçbir alan olmaması kötü. Bu yüzden bir süredir açmayı düşündüğümüz Browser oyunları kategorisi oluşturulacak. Oyun indir kategorisini de düzenleyebiliriz. Ayrıca magazini tamamen ayırmak adına magazin haberleri kategorisi oluşturulacak, diğerleri için önek kullanmak yeterli olacaktır, müsait bir zamanda onları da yapabiliriz.

Kategori açarken SeaBoy` a tamamen katılıyorum ve forum oluşturulduğundan beri zaten bu yolu izliyoruz...

Fikirler için tekrar teşekkür ederim, İyi forumlar

Edit: Kategoriler açılmıştır.

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş