Maggie Whiteside daha önce Sam gibi bir adamla hiç karşılaşmamıştır. Sam gerek Maggie'nin gerekse oğlu Jimmy'nin bütünüyle güven duyabilecekleri biriydi. Ancak geçmişinden çıkıp gelen bir kadın Maggie ile aralarında yeni yeni filizlenmekte olan ilişkinin sınanmasına neden olacaktır. Maggie kendi mutluluğu için Sam Beaudrynin gerçekte kim olduğunu anlamak zorundadır. Sam'in ise daha önce bir kez kırılmış olan kalbini yeniden riske atıp atmamak konusunda bir karar vermesi gerekmektedir Pdf Yeniden Sevmek Pdf Angel89'un düzenlediği ve Emma'nın dizaynını yaptığı pdf Yeniden Sevmek düzenlenmiş Seyir Tarihi 23 Eylül 2011 Seyir Saati eklendiği saattir Lahanalar sarmış kitabımın sayfalarını Baktığım her sayfada lahana geziyor... :zuhaha::zuhaha::zuhaha: şimdi kaptan kafayımı yedi diyeceksiniz yok valla kitabımı lahanalar basmış sayfaların arasında çıktı... gri pdfi açtığınıza göreceksiniz :zuhaha: kitaba gelince kızımızın da oğlumuzunda başından birer hüsran geçmiş ama adamın kadınlara güveni tamamen kayıp, acaba kıza yanaşsam mı diye düşünüp duruyor garibim. kovboylu bir kitap ama malesej kovboy yok içinde at ise 2 tane :zuhaha: 3 kişi atla gezintiye çıkamıyor:zuhaha: (kitabı okuyanlar ne demek istediğimi anlayacaktır) sonuç umulduğu gibi kız oğlana sarılıp 'seni seviyorum' diye bitmiyor ama güzel bitiyor merak etmeyin...:füü: eeeee sizler okuduktan sonra yorumlarda sohbet edelim öyle değil mi :füü: Kathleen Eagle Double D Ranch Series 1. YENİDEN SEVERKEN - In Care Of Sam Beaudry (2009) 2. One Cowboy, One Christmas (2009) 3. Cool Hand Hank (2010) 4. Once a Father (2010)
Truva atı ve kovboylar arasında bağı ancak beyaz dizi kapaklarıyla kurabilirdik zaten Kovboylu ama içinde kovboy olmayan yeterli at bulunmayan bir kitap himm. Oyuncak hikayesinin kovboyu başroldeyse normaldir Ellerinize sağlık hanımlar. Tarama için pl1,düzenleme için angel89,dizayn için emma'ya teşekkürler. Kapaktaki polis arabasına bittim Hele truva atı ile bakışan kovboy ve atı çok romantik
beğenmene sevindim YıldızlıAtlas çünki özellikle senin için espirili bir kapak yapmak istedim... daha şerif rozetide koyacaktım artık yer kalmadı :zuhaha:
Kovboylu ama içinde kovboy yok heYaşasın ben zaten hiç sevmem şu kovboyları Teşekkürler emeklerin için..
gri pdf için tesekkurler kızlar yanlız sayfalar kucuk olmus etıketı her sayfaya ınıcık nokta halınde koyarsanız tum sayfalar tam ekran olur buldum bulanıyorum gıbı hıssettım kendımı:$ emeğinize sağlık kızlar ekip işi bir paylaşımın tadı bir başka
pl1 ve emma, ellerinize emeklerinize sağlık, çok teşekkürler, daha nice paylaşımlara inşallah...:bye:
plcim angelcım ellerinize sağlık bana sadece ütüsü düştü. aslında uzun uzun çevirilmiş ama ben daha fazla duygusallık beklerdim kitaptan birşeyler yavan kalmış gibi geldi bana ben kovboylu bd seviyorum ama kovboy gibi kovboy olsun buk@ gördüm senin yorumu:'(
teşekkür ederim...emeğinize,yüreğinize sağlık...güzel bir ekip çalışması ellerinize sağlık pl1,angel89 ve *Emma*;elleriniz dert görmesin...