1 paket kedi dili 1,5 su bardağı süt Muhallebisi İçin: 2 bu bardağı süt 3 yemek kaşığı un 1 çay bardağı şeker 1-2 parça damla sakızı Üzeri İçin: 100 gr. çikolata 2 yemek kaşığı süt 1 çay kaşığı tereyağ Muhallebi için: Bir tencerede un ve şekeri karıştırıp sütü yavaş yavaş karıştırarak ilave edin. Sonra ocağı yakıp sürekli karıştırarak muhallebiyi kaynatın. Damla sakızlarını da ekleyip muhallebinin altını kapatın. Mikser ile bir kaç dakika muhallebiyi çırpın. Yayvan bir tabağa sütü döküp kedi dillerinden ilkini arkalı önlü ıslatın. Bir yüzeyine kaşık yardımıyla muhallebi sürün ve süt ile ıslattığınız diğer kedidilini üstüne kapatın. Diğer kedi dillerine de aynı işlemi uygulayın. Bir yayvan tencereye su koyup kaynamasını bekleyin. Bir sos tavasına çikolatayı elinizle kırarak alın ve kaynayan suyun üstüne koyun. İçine süt ve tereyağını da ekleyip çikolatanın tamamen erimesini bekleyin. Çikolatalı sosu kedidillerinin üstlerine paylaştırıp tatlıyı buzdolabında 4-5 saat dinlendirin. Afiyet olsun.