Kieran Kramer -Beni Uzaklarda Arama

'Kitap tanıtım' forumunda tantana tarafından 21 Şub 2013 tarihinde açılan konu

1. tantana

tantana Well-Known Member

Çeviren: Barış Şençelebi
    Yayın Yılı: Temmuz 2012
    403 sayfa

Lord Harry Traemore özgür hayatın tadını çıkaran ve kesinlikle evlenme niyetinde olmayan yakışıklı bir bekardır.

Fakat bir gün Prens tarafından "Ulaşılmaz Bekar" ilan edilip, romantik bir bahse katılmak zorunda bırakılır. Bahsin kuralları gayet açıktır: Bir hafta boyunca beş bekar, yanlarında onlara eşlik eden kadınlarla birlikte aynı evde yaşayacaklardır ve bahsin kazananı bir yıl boyunca evlenmeme hakkına sahip olacaktır.

Harry bu konuda kendine son derece güvenirken, yanında götürdüğü kadın onu terk edip başka bir adamla kaçar; çocukluk arkadaşı - ya da düşmanı - Leydi Molly Fairbanksin nişanlısıyla.

Oldukça çekici fakat asabi olan Leydi Mollynin böyle oyunlarla hiç işi olmayacakken, bir anda kendisini bu bahsin içinde bulur. Molly, hayatta başkalarını asla umursamayan Harryye bir ders vermek niyetindeyken onu mutlu sona mı götürecekti?

"Kieran Kramerin kaleminden, dönemi en güzel şekilde yansıtan öğelerle harmanlanmış, tadını asla unutamayacağınız lezzette bir ilk yapıt."
    Julie London ​

Impossible Bachelors serisi 1.kitabı..Orjinal adı When Harry Met Molly....

Orjinal kapağı da eklemek istedim..Harry'i silmişler:cool:

Şimdi bu kitap geçen yıl temmuzda çıkmış ama yine de tanıtıma eklemek istedim çünkü çok beğenilmiş.:saygilar:

2. alkane

alkane Well-Known Member

teşekkürler:)

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

tanıtım için teşekkürler Tantana ;)

4. zipper

zipper quae nocent docent

eğlenceli bir kitaba benziyor teşekkürler tantana:)

5. eun sung

eun sung Well-Known Member

şimdi tanıttın güzelde birde merak unsuru var değil mi ??? Teşekkür ederim :Lv:

6. nur tanesi

nur tanesi New Member

Vaaavv.
    Çok Heyecanlı bir konusu olduğu kesin.
    Bu kitabı kesinlikle okumak isterim Tantana.

Bu Sayfayı Paylaş