Hiç değilim. Kindar olmak, insanın mutluluğunu, huzurunu etkileyen bir mevzu. Ama aptal da değilim. Unutmam zordur, ona göre hayatımdan uzak tutarım o kişiyi, dikkatli olurum.
Yapılanı unutmam yani..zor durumda kalsa oh olsun derim ama özellikle intikam almak için bir şey yapmam.Genelde görmezden gelirim o insanı.
olmadığımı söylemek yalan olur. sevmediğim bir huyum. ufak tefek şeylere aldırmam. ama çok kinciyimdir. yapılanı unutsam dahi asla affetmem. er yada geç mutlaka karşılığını veririm. bu dünyanın hesapları bu dünyada kapanmalı.
Kinci olmak yapılan, söylenen herşeyi hatırlamak ise evet öyleyim. Ama asla karşılığını vermek gibi bir düşünce içinde olmam insanlara. Sadece unutmam.
kindar değilim, beni kinlendirecek davranışlar yapan insanlara karşı kinlenirsem ne farkım kalır onlardan,onları hayatımdan hemen uzaklaştırırım.
keşke kindar olsaydım çok daha iyi olurdu ama yapılanı birkaç saat sonra unutuyorum herşey kaldığı yerden devam ediyor bazen bu huyumdan nefret ediyorum bazı arkadaşlarıma bakıyorum yapılanı misliyle yapıp rahatlıyorlar ben ise unutuyorum. sevgiler arkadaşlar :gül: