İngilizce E-kitap Kinley MacGregor - Midsummer´s Knight

'E-Kitap' forumunda anonim tarafından 23 Ara 2011 tarihinde açılan konu

1. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Simon of Monfort ,uzaktan bir kez görüp aşık olduğu İskoç Kralı´nın kuzeni Lady Kenna ile mektuplaşmaktadır..Sorun da tam burada başlamaktadır..Çünkü Lady Kenna aslında Simon ile değil, onun en iyi dostu ve kralın en önemli şövalyelerinden biri olan yakışıklı Lord Stryder ile yazıştığını sanmaktadır..
    Ancak Stryder´ın ne mektuplardan ne de mektuptaki sevgiliden haberi vardır.. Zaten mektup yazması mümkün değildir, çünkü analfabettir ve bu yüzden bütün yazışmalı işlerini onun yerine Simon yapmaktadır..
    Kenna , bir sürpriz yaparak Stryder ile evlenmek için İskoçya ´dan gelince durum ortaya çıkar ve doğal olarak ortalık fena halde karışır..
    Kenna´nın sevdiği ve mektuplaştığı adamın aslında Simon olduğu anlaşılınca kral kuzeninin onunla evlenmesine izin vermez..Çünkü Simon bir Fransız asilzadesi ve başka biriyle evli bir İngiliz Leydi´sinin oğludur..Toprağı ya da bir ünvanı yoktur..Ve sevgilisini kaybetmemek için tek çaresi, en iyi dostu Stryder ile bir düello yapmaktır..

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
    sifre:kuflu​

Seri hakkında:
    Kitap, MacGregor´un „Brotherhood of the Sword“ serisinden..
    Bu seriye ait kitaplar, İngiliz Kralı 2.Henry (Hani Robin Hood´da ismini çokça duyduğumuz Aslan Yürekli Richard ve Kral John´un babası) döneminde geçen historical-middle ages (ortaçağ-tarihi) türü kitaplardır ve kimisi toprak, ün, zenginlik, saygınlık, ünvan vs. kazanmak için, kimisi Kudüs´ü almak için, yani pek çok farklı sebeple Haçlı seferlerine katılıp, Sarazenler tarafından esir edilen bir grup gencin hikayesini anlatır. (Sarazen, aslında Arap yarımadasında yaşayan göçebe bir topluluğa verilen bir isim, ancak Orta Çağ Avrupa´sında genel olarak bütün Müslümanlar Sarazen olarak adlandırılmış) Ölümden kurtulabilmek için tutuldukları zindandan kaçmaları gerekmektedir..İçlerinden zor durumlarla başetmeyi bilen , en güçlü ve zeki olan beşi (Quinfortis) liderlik pozisyonuna geçer ve parça parça kaçışı organize ederler..Ancak yaşadıkları onca şey onları çok değiştirmiştir..Artık hiçbirisi kaygısız ve heyecanlı gençler değillerdir.. Ayrıca onların kaçmasını birtürlü kendine yediremeyen düşmanları Scorpion ´da devamlı enselerindedir..
    Bu seri öncelikle Simon (The Wraith) ,Stryder(The Widowmaker), The Scot, Christian(The Abbot ), Nasir(El Sahhaar-The Sorcerer)´den oluşan Quinfortis´i anlatıyor.. Ayrıca The MacAllisters serisiyle ortak çok karakteri olduğu için, çoğu zaman iki seri birlikte gösteriliyor..

1.Master of Desire ( Draven de Montague & Lady Emily ) 2001
    2.Claiming the Highlander (Braden MacAllister & Meggie ingen Blair) 2002
    3.Born in Sin (Sin MacAllister & Caledonia MacNeely) 2003 (En sevdigim:))
    4.Taming the Scotsman (Ewan MacAllister & Eleanor ingen Alexander) 2003
    5.Midsummer´s Knight (Where is my Hero ) 2003
    6.A Dark Champion ( Stryder of Blackmoore & Lady Rowena de Vitry) 2004
    7.Return of the Warrior ( Christian of Acre & Kralice Adara) 2005
    8.The Warrior (Lochlan MacAllister & Catarina) 2007

Keyifli okumalar dilerim..

Ekli dosyalar:

SABAR ve periza bunu beğendi.
  2. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

konular da onay da kalmış açılmamış maalesef ...
    geldim hemen açıp kaçıyorum ;)
    emeğine sağlık anonım :canim:

3. ShETaiN

ShETaiN New Member

Teşekkürler.

4. uykız

uykız Active Member

teşekkürler beni nasıl sevindiriyorsunuz anlatamam canlar

5. clondike

clondike Well-Known Member

Bizanslılar da Türkler için kullanmışlar Serazen ya da Sarazen kelimesini...
    Emeklerin için teşekkürler Sevgili anonim...:gül::Frnds:

6. k-gez

k-gez Active Member

saolun

7. burak05

burak05 Well-Known Member

teşekkürler

8. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

9. MoR

MoR Active Member

Teşekkür ederim, emeğinize sağlık.

10. birdie

birdie Well-Known Member

Sevgili anonim, sen de Türkçeye çevrilmemiş kitaplarla ayrı bir bölüm açtın e-kitapta. Şimdi de bu bölümde tarihi aşk romanlarıyla tanıştırıyorsun bizi. Bu yaşımda İngilizceyi iyice öğrenmek şart oldu. :) Bu kitap biraz Edmond Rostand'ın Cyrano de Bergerac adlı oyununu anımsattı. Umarım onun gibi hüzünlü bitmiyordur. (Gerçi çok sevdiğim bir film uyarlamasında, ki Gerard Depardieu unutulmaz eşsiz oyunculuğuyla Cyrano'yu canlandırmıştı, sonu mutlu bitiyordu).
    Emeğin ve paylaşımcı ruhun için çok teşekkür ediyorum.

Bu ikinci oluyor, az önce clondike'ın bir kitabı da silinmişti. Şimdi de bu kitap için mediafire.com diyor ki "dosya adı geçersiz veya dosya silinmiş". Üzgünüm, kitabı indiremedim.

11. anonim

anonim E-kitap Müdavim

sevgili sevecen , tesadüf etti ayni anda buradayiz..dosyaya simdi baktim, ama bende bir sorun görülmedi..tekrar dener misin rica etsem? media fire ´in bazen tuhaflastigi oluyor..yinelerse baska link ekleyebilirim,sorun degil..tesekkür ederim..

12. birdie

birdie Well-Known Member

Yazını yeni fark ettim, ilgin için çok teşekkür ederim. Evet, haklısın dosyayı şimdi indirebildim. Bu gece 4-5 kitapta benzer sorunu yaşadım. Anlaşılıyor ki bir kaç kez denemek gerekiyormuş :)

13. anonim

anonim E-kitap Müdavim

rica ederim..keyifli okumalar dilerim..

14. ruzgar13

ruzgar13 New Member

tşkler

15. filizy

filizy New Member

teşekkürler

16. ezgi23

ezgi23 Active Member

teşekkür ederim