Kiremitte Mantarlı Levrek

'Yemek Tarifleri' forumunda KfyAngeL tarafından 30 May 2013 tarihinde açılan konu

  1. KfyAngeL

    KfyAngeL New Member

    Malzeme :

    * 2 adet levrek
    * 1 soğan
    * 1 kase mantar
    * 2 defne yaprağı
    * tane karabiber
    * limon
    * sıvıyağ
    * tuz
    Üzeri için:
    * Kaşar peyniri

    Hazırlanışı :

    Levreklerin orta kemiklerini çıkartıp her birini birer güveç kabına alın. Diğer tarafta soğan ve mantarları doğrayın. Sıvı yağda soteleyin.

    Üzerine tane karabiber ve defne yaprağı da ekleyin. Tuzunu ayarlayıp bu harcı iki balığın üzerine paylaştırın.

    En son üzerine kaşar peyniri rendesi serpin. Balığın kuyruk ve ağız kısmına birer parça limon koyup fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin ve sıcak servis yapın
     

Bu Sayfayı Paylaş