Uludag Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde geçiyor olay. Kalabaliktan uzak biR fakültenin yakinlarindaydik. 100 metre ileriye bi helikopter indi. Aletten biri egilerek indi ve biR talebeye yaklasti. Takriben 1 dakka konustuktan sonra adam helikoptere bindi ve tekrar havalandilar. Biz biraz sasirdik noluyo diye. Ama esas bomba o talebeye adamin ne sordugunu sordugumuzda inmist beynimize. Adam adres sormus. benden bu kadar. ------------------------------------------------------- Malum servis söförümüz sikisan trafikte haraket edemez halde beklerken (gayetde hakliydi çünkü önündeki arabalar kuyruk olmustu) arkadan kornaya abanan araç sahibine camdan sarkarak; -"Pokemon'muyum lan ben arabalarin üzerinden uçayim?" diye bagirarak tüm servisi yere yikmisti. ------------------------------------------------------- Abi çaycinin prensibi olur mu, demeyin. Bizim çaycinin cama yazdigi yazilar bunlar: 1. Sicak çay 150.000.TL. 2. Saat besten sonra çay yoktur, israrci olmayiniz. 3 Tek çay için yukari çikamam gelip kendiniz alin. ------------------------------------------------------ Bir gün Bakirköy-Taksim dolmusuna binmistim. Aracin ön konsoluna harfli sticker'larla sunlar yazilmisti: TÜRK SOFÖRÜ EN IÇTEN DUYGULARIN INSANIDIR E, ne var ki bunda, demeyin; devamini okuyun: KEMAL ATATÜRK !! ------------------------------------------------------- Lisedeyiz...Geometri dersi... Ders kaynasin diye yapmadigimiz karaktersizlik yok. Hoca tahtaya sekil çizerken, okulun bayagi yakinindan bir savas uçagi geçti. Bizden biri: - Aaa hocam uçak geçiyo! Hocamizdan cevap: - Elleme geçsin!!! Sinif komple kisadevre...
geçen gün metroda okuldan eve geliodum , 2tane yabancı , üniversite öğrencisi vardı burda okuyolarmış birisi yanımda oturuodu diğeride karşımda.yarımyamalakta Türkçe konuşuolar karşımdaki arkadaşına şöyle dedi "Haftaya Uludağa çikalimmi ?" yanımdakinin verdiği yanıt kopardı beni ; "Hafta'ya ? Hafta neresi ki"