Sevdiğime çok pis kıskancımdır... ama asla başkalarının yanında yapmam, yalnızsam usulünce taktiklerim vardır, çokta dobrayımdır, ksıkandım derim yüzüne... Bak bir anım geldi aklıma, Bodrumdayız iş arkadaşları ve aileleleriyle ödül vermiş şirket, tatil köyündeyiz.. Ben yorgunum diye kapağı bırakıp odaya çekildim, vaaaay.. çok sevdiğim başka bir iş arkadaşım, neler neler dedi, yapar eder, o bu, kızlarla şimdi havuz başında, içkiler bedava, sonrası Allah kerim falan filan... olsun dedim, zorla gidelim bak yalnızsa geri dön falan neyse efem sürükledi beni... Belli mesafe kala durdurdu, görünen manzara havuz başında kapak yanında 3-4 kızla ve bir adamla gülüşüp eğleniyor, beni oraya sürükleyen kız arkadaşım sanki onun kocasını basmışız gibi başladı, Allah'ından bulsun, bırak kızım sana adam mı yok, gel geri dön, olay çıkarma diye geri çekiştirmeye... Nasıl onun elini çekip bir dur sen deyip bir yüruyüşüm var ki, o ve beni gören masa heeyt az sonra, kan gövdeyi götürecek alarmına geçmiş durumda, kapakla beraber... ben mi, masaya gittim gülümsedim, sandalyeyi kapağın yanına çektim, uykum kaçtı susadım ben deyip oturdum, merhaba eşiyim Bermer ben, deyip herkesle tokalaştım... Sonrasında kapak diyor ki sonrasında köpekbalığı gülümsüyor gibiymişmiş... Yalnızken o anları değerlendirmelerimizde ne düşündüğümü soruyor o anda, ben de ne duyarsam duyayım benim gözümün önünde yapacak kadar salak değilsin, ki cinsiyetine verdiğin değeri de biliyorum tüm erkekler gibi dedim, sadece E'nin susması için geldim, beynimi yedi odada dedim... Arkadaşım mı, o da onu yalnız bırakıp kapağın yanına oturdum diye küstü bana, ne zaman hatırlasa b.. gibi kalakaldım der...:zuhaha: :zuhaha: Ne bekliyordu ki sandalyeyi kafalarına geçirmememi... Son aydınlatma, masada baba kız varmış, kapakla beraber animasyoncularla sohpet edip onların yaşadıkları esprili anları paylaşıyorlarmış ki yanlarına gidince de devam etti... Neymiş dolduruşa gelmemek, bakış açınızı geniş tutmakta fayda varmış... :zuhaha: :zuhaha: