kitap indirme sayısı

'İstek & Öneri & Şikayetleriniz' forumunda gülnis tarafından 2 May 2012 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. gülnis

gülnis New Member

günde kaç kitap indirebilirim ben 10 tane indirdim bilmediğimden arkadaşlara teşekürler emekleri için

2. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Siteden istediğiniz kadar indirebilirsiniz, fakat indirme sitelerinin belli bir sayısı oluyor. 1 saat arayla veya 20 dakika arayla indirmen gerekebiliyor.

3. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Eğer 1 saat veya 20 dk filan da beklemek istemezsen modemin fişini çıkarıp tekrar tak beklemekten kurtulursun..

4. clondike

clondike Well-Known Member

Mediafire dan indirdiklerinizde sayı sorunu olmuyor sanırım. Hotfile vs. sitelerde çok bekletiyor.

5. eun sung

eun sung Well-Known Member

mediafire da indirme kotası sıkıntısı yok hotfile da 30 dk da bir bir tane indirebiliyorsun share da belli saniyeler bekletiyorlar ilk indirmede 20 sn ye diğerlerinde saniyeler artıyor bazen 80 bazen 100 küsür saniye şeklinde bekletiyorlar update dede iki üç dakika bekleterek indiriyorlar ...Çok kitap indirdiğim için arka arkaya iyi bilirim ;) :Lv:

6. nahide

nahide Member

teşekkürler

7. nahide

nahide Member

teşekkür

8. siyahzerdali

siyahzerdali Active Member

merhaba ben yeniyimde bu kitap indirme ücretlimi acaba biraz indirdim okudum ama bilgi verirseniz sevinirim

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş