-1 kg yufka -1/2 kg kıyma -1 baş soğan -3-4 adet domates -2 adet sivri biber -2 adet kırmızı çarliston biber -1 çay kaşığı karabiber -1 çay kaşığı yenibabar -1 avuç kuş üzümü -Tuz, sıvıyağ Arası için -1 bardak süt veya su -1/2 bardak sıvıyağ -Üzerine 1 yumurta sarısı Yapılışı: -Soğanları doğrayıp soteleyelim -Doğranmış domates ve biberleri ekleyelim -Kıymayı koyup biraz pişirelim -Daha sonra baharatlarını ve kuş üzümünü ekleyelim -Yufkayı yayalım araya sulu karışımdan sürelim ve bir kenarını içe doğru katlayalım -Hazırladığımız harçtan yufkanın üzerine yayıp rulo saralım -Rulonun uçlarını birleştirip tekrar katlayalım, diğer yufkalara da aynı işlemi yapıp tepsiye dizelim -Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecede pişirelim Bu böreği peynirle veya istediğiniz karışımla yapabilirsiniz.